A munkaügyi központ miért ad olyan helyekre közvetítőlapot vajon, ahol nincs is emberre szükség és csak agyonra sértegetnek?
Az hogy nem téged vettek fel nem azt jelenti, hogy nincs "emberre szükség".
Az meg hogy "agyonra sértegetnek" elég relatív. Mit mondtak, ami ilyen rosszul esett?
4-es, ez tényleg relatív, de egyszer munkanélküliként én is belefutottam ilyenbe - azt hittem, "leütöm a nőt" (nő létemre :D):
munkanélküliként ki lettem közvetítve egy Szociális helyre, mentem interjúra, lezajlott, megyünk kifelé, erre a nő megkérdezi: és kábítószerezik ? Néztem rá, csak jólneveltségem tartott vissza, hogy ne szóljak valami nagyon csúnyát, s erre mutogat a karomra. Nos, előző nap vérvételen voltam, nem igazán találták a vénám, kék-zöld-sárga volt a karom. De nem rákérdezett, hogy mi történt, hanem rögtön "letámadott" - no, hát mondanom sem kell, nem mentem oda dolgozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!