Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Londíner egy pesti 4-5 csillag...

Londíner egy pesti 4-5 csillagos szállodában kb mennyit kereshet?

Figyelt kérdés

2018. ápr. 11. 14:35
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem sokat, jó a jatt viszont és kapsz enni. Viszont ilyen pozíciókhoz inkább jó ismeretség kell, mint sem magas iskolai végzettség. Továbbá minimum kell egy középfok angol nyelvtudás anélkül esélytelen.
2018. ápr. 12. 00:39
 2/3 anonim ***** válasza:

A "hátszél" tényleg kell, a nyelvismeret is előny.

A kereset viszont feljebb van, mint írták - leginkább zsebbe.

2018. ápr. 12. 16:05
 3/3 Tommy Marcselló válasza:
Mintha ez jol megvaltozott volna az 5 ev alatt, ha ma nézi valaki ezt a kéedést akkor azt kell tudni hogy ma már szinte futnak a szállodák a londínerek után. összevissza hívogattak az összes helyről miutan mar nem vettem fel a telefont smsben kezdett el irogatni az ember xdd. Egy 4 csillagos szállodaba el mentem probara 200k lett volna a fizetes kb plussz a jatt azt mondtak ugy van hogy közösbe rakjak es honap vegen elosztjak de en arra gondoltam hogy csak azert mondtak mert ciki lett volna elkerni tölem a nap végén xdd amugy havi plusz 50k kijön a jattból. Ámde 12 órás műszakok vannak a legtöbb helyen és nem ülhetsz le, egész nap állnod kell ami eleg kemeny en sportos jokepu izmos es szexy csávoként birtam de masnap hatlamas izomlázam lett, még csak túlsúlyosnak se kell lenned hozzá,akinek nincs nagy állóképessége az nem birná. Először amikor még nem volt rálátásom azt gondoltam hogy fasza egyszerű kis meló, De amibe nem gondoltam bele csak ott szembesültem az az hogy a 2 méter magas ratyi öregembereknek is nekem kell a 30kilós szivárvány mintás övvel összefogott bőröndjét cipelnem, mindezt mosolyogva mert ugye ez szabály a londínereknek hogy kedvesen mosolyogva beszélni a vendéggel. Itt kellett volna hazamennem csak sajnos nálam olyan nincs hogy 'fujj ez nehéz nemcsinálom'😢 ,meg a nap végi benyomásomra voltam kíváncsi de nem érte meg. Angol tudás kellett oda középszinten már jó vagy de nem ajánlom senkinek, én nem bírok akkora csicska lenni amekkorára egy ilyen helyre szükség van és szar fizetes mcdonalds is jobb ettöl. Ennyi jutott eszembe hirtelen de a munka minden reszleteröl tudok ha valakinek meg lenne kerdese!
jan. 13. 14:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!