Adminisztratív ill. ügyintézői állások esetén is nagy a munkaerőhiány? Mennyi idő ilyen területen új állást találni?
Szóval rég kerestem munkát, de most muszáj. Mi a realitás? A tv-hírekben mindig ezerrel nyomják, hogy kevés a munkaerő hazánkban.
Jó nyilván kőműves, villanyszerelő, festő kategóriában biztos is, hisz magam sem tudok kit megbízni a házunk felújítására...
Meg informatikusból is kevés, fejlődik a technika.
Na de mi van az irodai ügyintézőkkel és adminisztratív munkakörökkel? Ott pár éve is nehezen lehetett jó állást találni. Most is ez van, vagy itt is van hiány???
Sürgősen kellene valamit találnom, mire számítsak?
Hol laksz? Itt Keleten tökéletesen protekcióalapúak ezek a munkák, Budapesten nem tudom, mennyivel másabb a helyzet. Itt inkább az a divat, hogy meghirdetik ezeket, de már az ősidők óta megvan, hogy ki fog a kényelmes székbe belehuppanni egy látszatinterjú (akár annak hiánya) után.
Itt nem a "jó ügyintézői állásokról" beszélünk, hanem az "ügyintézői állásokról", a Jóskabá 2003 Bt.-től az okmányirodán át a multikig.
Budapesten érdekelne... (elsősorban, vagy esetleg környékén)
Diploma van, az nem gond, bár korábbi tapasztalataim azt mutatják, az inkább hátrány...
Nem a kávéfőzős aktatologatást keresem, hanem ahol valós munka van, és kell dolgozni. És nem titkárnői dolog...
Különböző szakterületek asszisztensi állásai, mint pl. pénzügyi asszisztens, vagy valami kereskedelmi munkatárs, szóval az a lényeg, hogy nem a vezető/menedzser pozíciók... Legutolsó sorban is az ilyen adatbevivőszerű güzü munka, ahol mondom, van dolog, de az papírmunka, illetve számítógépes... És NEM a körömcipőben bájolgós kávéfőző szitu....!
Erre gondoltam, hogy ilyet mennyire nehéz vagy könnyű 2018-ban találni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!