Diákmunkával egymilliót mennyi idő alatt lehet összegyűjteni?
ja és gondolom nő vagy és 2008 óta ,, legális" a munkavégzés....
na jó, sziasztok gyerekek, mára elég volt....
@12 Vagy jártam egyetemre és nem költök baromságokra, plusz jól keresek. Az is opció.
Férfinak sem vagyok túl szép, szóval a prostitúció nem opció.
ez kétségtelenül igaz, de te hol látsz olyan munkát a önkormányzat vezetőkön, bankárokon, a védőügyvédeken és a cégvezetőkön kívül, akik ennyit megkeresnek?
a diplomások feleennyiért akarják megfojtani egymást más helyeken.
A neten se akarnak 1000 ft/ óránál többet fizetni, és arra is annyian vannak, mint a heringek.
Erről ennyit.
és hol kapsz te majdnem 2000 ft órás munkabért? a tanárok 2000-t vagy többért vállalják a magánórát hetente pár napba, és be vannak szarva a NAVtól, hogy épp mikor dobják fel őket.
Rokonom foglalkozik ezzel, tudom miről beszélek, hidd el nekem.
Erről ennyit.
na igen...
Gondolhattam volna, hogy nyelvtanár/ tolmács vagy, azok élnek más bolygón az utóbbi időben! ki tudja, lehet hogy ezért is értetik meg magukat könnyeben egy idegen kultúrában....
Hogy én a nyelvtanulásra mennyi pénzt csesztem el! a mai napig sajnálom azt az összeget!
Keserű tanulság, hogy most is erről kell beszélnem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!