Mennyi idő alatt tudtok egy lakásra elegendő összeget összegyüjteni?
5év (sikerült volna) ha nem esek ki a munkavilágából és van tisztes fizetésem.
Ma már ... xd, azáltal, hogy max minimálbéres gyári, tróger munkákhoz tudnék hozzájutni,kifutottam az időből, gyűjtögetni lehetőségem már nem nagyon lesz, így már azt mondom , hogy majd talán egy következő életemben. Jelenpillanatban bele sz a rok az egészbe !
35 éves mamahotelesként a fizetésem 80%-át félreteszem, előreláthatóan ilyen tempóban +15 év, ha közben nem mennek feljebb az ingatlanárak, mivel nem vagyok optimista +25 év és a soha közé lőném be a dolgot.
Faterom masszív alkoholista, de semmi baja, engem meg lépten nyomon gyógyszerezni kell, hogy ne dögöljek meg, így szerintem az öröklés is kiesik az egyenletből.
Ha nagyon összehúznám a gatyát és csak spórolnék akkor 250-et félretennék havonta. Abból 6-7 év alatt egész normális lakást is vehetnék.
Plusz építőipari cégnél dolgozom, beszerezhetek olcsóbban anyagot, akár bontásból az felújításnál jöhet jól.
De mivel nem spórolok ezért jelenleg nem is számolok belátható időn belül saját lakással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!