Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Van itt valaki, aki matematikus?

Van itt valaki, aki matematikus?

Figyelt kérdés
Sziasztok. 11. osztályos tanuló vagyok és azon gondolkodom, hogy érettségi után esetleg matematikusnak tanulok az ELTE-n. Mivel nem tudom eldönteni, neki vágjak e, jó lenne, ha valaki aki ott végzett vagy máshol, de matematikus leírná mit kell tudni az egyetemről és magáról a szakmáról. Olyanokra vagyok kíváncsi, hogy mennyire nehéz az egyetem, mennyi előzetes matektudás kell hozzá, elég e ha a középiskolás tananyagot tudom ötösre vagy az édeskevés ahhoz, hogy elkezdjem az egyetemet, mit tudok tenni annak érdekében, hogy ne bukjak el már az egyetem első félévében. Ezen kívül magáról a szakmáról, mivel telik egy napotok, hol tud egyáltalán egy matematikus elhelyezkedni, mennyit lehet vele keresni, megéri e vagy keressek egy jobban fizető szakmát... Hálás lennék érte, ha valaki leírná a személyes tapasztalatait. Előre is köszi, ha valaki időt szán rám.

2018. ápr. 6. 19:16
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!