Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Amikor felteszik az emberek a...

Amikor felteszik az emberek a "mennyit kerestek" kérdést, sorban jönnek a nettó 250-350ezres válaszok. Akkor tulajdonképpen nincs is Magyarországon gond a keresettel?

Figyelt kérdés
Ez már kifejezetten jónak számít itt Magyarországon.
2018. márc. 30. 19:18
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
60%

"Akkor tulajdonképpen nincs is Magyarországon gond a keresettel?"

Hogy a csába ne lenne már. Nekem konkrétan EGYIK ismerősöm se keres 2-vel kezdődő pénzeket, és köztük vannak diplomások, OKJ-sek, érettségizettek, középiskolai szakmával rendelkezők, nyolc általánososok. Mi több, legtöbbünk gyári vagy áruházi munkás, szintén végzettségtől függetlenül. Kivéve, aki közmunkás vagy munkanélküli.

Ne az unatkozó pesti programozókból indulj ki, akik a lakosság nagyon maximum 0,5%-át teszik ki. Tudom, itt mindenki pesti programozó, így nehéz nem ezt az oldalt alapul venni, de egy próbát megér.

...majd mire ezt leírtam, eszembe jutott, hogy kit hagytam ki. Egyik legközelebbi cimborámat, aki taxis, és bár sose mondta, mennyit keres, de feltételezhetően megvan neki a havi 200 tisztán. Sokkal több viszont neki se.

(Szolnok, 24/F)

2018. ápr. 1. 15:08
 22/22 anonim ***** válasza:
48%

Sajnos én se nagyon találom hol fizetik meg nálunk a 250-350ezret.

Viszont ismerek két piacképes diplomával rendelkező embert 200 nettó alatti fizetéssel. Idegenforgalmi diplomás recepciósokat nettó 120-ért dolgozni, ugyan ennyi fizetésért 3 műszakos húsipari melót. Nem beszélve a minimálbéres álláshirdetésekről amiket nap mint nap látok. Szóval bajok azok vannak.

2018. ápr. 1. 15:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!