Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » A mai 20-21 éves fiatalok mit...

A mai 20-21 éves fiatalok mit csinálnak?

Figyelt kérdés
Ha dolgoznak akkor mit? Illetve ki mit akar csinálni az életébe? Hogy döntöttég el hogy ők azzal akarnak foglalkozni?
2018. márc. 22. 22:17
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
60%

22 éves vagyok

Jelenleg szakmai gyakorlatot végzem, előtte adminisztrációs diákmunkáim voltak. Nem teljesen tudom mit akarok még csinálni, először be akarom fejezni a szakom és 2-3 lehetséges karrier között vacilálok. Nem tudom eldönteni pontosan melyikkel is akarok foglalkozni, mindegyik olyan amihez még tanulni kell néhány évet. Úgyhogy az utolsó 2 kérdést nem tudom megválaszolni.

2018. márc. 23. 00:04
 2/12 anonim ***** válasza:
27%
Én 2 éve élek együtt a párommal, háztartást vezetek, tanulok. Érettségiztem, aztán technikusin voltam, de az nem jött be, ezért most programozónak tanulok, illetve szeretnék még egy szakmát. Illetve novemberben kezdtem el a jogsit, húsvét után vizsga.Diákmelózok, illetve a szüleim támogatnak ha arról van szó.. 21N
2018. márc. 23. 00:15
 3/12 anonim ***** válasza:
9%

Egyet ismerek, havonta kb. 1 milliardot keres azzal, hogy videojatekokat jatszik heti 60 oraban

Van egy magyar srac, o is olyan 20 korul van, ugyanezt csinalja, o korulbelul 1 milliot keres havonta (profit)

Nyilvan le leszek pontozva, de gondoltam megosztom, mivel az emberek azt hiszik csak mindenfele papirokkal lehet menni valamire az eletben.

2018. márc. 23. 02:48
 4/12 anonim ***** válasza:
59%

#3-as havonta senki sem keres 1 milliárdot szimpla játékkal. :D Ne itt ámítsd a népet, még a végén a sok gyengébb ember el is hiszi.

1 milliárd az = 1000 millió Ft

Annyit még havonta sztárok se keresnek.

Nemhogy egy kockuló gyermek, aki helyett azonnal van 100 másik....

23 éves vagyok.

Tanulok.

Gazdasági pálya

Sokat olvastam és ezek alapján döntöttem.

2018. márc. 23. 06:20
 5/12 anonim ***** válasza:
80%
#4 Én olyat ismerek, aki havi 10 milliárdot keres azzal hogy heti 168 órában stróman. Bár már nem 20 éves.
2018. márc. 23. 06:51
 6/12 anonim ***** válasza:
76%
én 20 évesen havi 100000000000 milliárd eurót kerestem azzal, hogy videókat töltöttem fel arról, ahogy rengelente kiszedem a csipát a szememből, azóta rájöttem hogy az emberek az orrfújós videókra jobban vevők azóta 100000000000000000 milliárd eurót keresek naponta
2018. márc. 23. 07:19
 7/12 anonim ***** válasza:
44%
#3: PewDiePie 2017-es éves jövedelmét elosztva 12-vel és átszámolva forintra is "csak" 250M Ft jön ki. :)
2018. márc. 23. 13:14
 8/12 anonim ***** válasza:
31%

#4 #7 A srac neve Ninja, youtubeon tobbet keres mint PewDiePie (csak nezd meg most a nezettseguket), a twitch.tv weboldalon eloben jatszik atlagosan 100 ezer nezonek. Egy hete jatszott a rapper Drake-el, es 600 ezren neztek ELOBEN,ahogy jatszanak.

Viszonyitas keppen Kim Kardashiant atlagosan 150 ezren nezik eloben amikor instan vagy facen liveol.

Nyugodtan menj fel a twitch oldalara a sracnak, jelenleg 250 ezer feliratkozoja van, ami azt jelenti, hogy 250 ezren fizetnek $5-t havonta neki. Erre meg rajonnek a nezoi tamogatasok, az is 5-10 millio korul van naponta.

Vagy magyar peldanak: Kriszhadvice a neve, ot "csak" ezren nezik atlagosan, es korulbelul 1000 feliratkozoja van, arra rajonnek a szponzorok, youtube bevetel, es maris siman 1 millio felett van a havi profitja.

Egy masik pelda, a neve Faker, es profi league of legends jatekos, akinek az eves szerzodese az esport csapathoz 500 millional kezdodik.

Attol, hogy te tudatlan vagy, nem kell az maradnod, ezert erdemes legalabb 1 percet toltened azzal, hogy rakeresel arra amit irtam, hogy rajojj az igazra.

2018. márc. 24. 04:24
 9/12 anonim ***** válasza:

#2 ez a ma még óvónő voltam, ma programozok?

azért ez elég furcsa hozzáállás, meg ahogy a piac erre reagál az is elég kreatív :D

2018. márc. 24. 20:42
 10/12 anonim ***** válasza:

#8: ha rászánsz 1-2 percet, hogy rákeress, hamar találhatsz becsléseket arról, hogy ez a bizonyos Ninja mennyit keres nagyjából. Bőkezűen tippelgetve is Forintra átszámolva kb. 380M Ft / hó, ami még mindig elég messze van a "havonta kb. 1 milliardot keres" becslésedtől. És az "én ismerek egyet" megfogalmazás azt sugallta, hogy személyesen ismered, ami szintén egy kicsit félrevezető volt. :)

Egyébként meg pont annyi értelme van a "mit csinál az átlag 20 éves" kérdésre a top twitch streamerekkel jönni, mint filmsztárokkal, a Minecraft fejlesztőjével,

vagy lottónyertesekkel. Ők a top 1% top 1%-a, akiknek a sikerében legalább annyira játszott szerepet a szerencse, mint a befektetett munka, és tulajdonképpen biztos lehetsz benne, hogy sem te, sem senki más a gyakoriról soha nem fog ennyit keresni ilyesmivel.

2018. márc. 25. 08:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!