Mennyire lehet nehéz átkerülni egy kis vállalkozástól egy multi céghez? Többi lent!
Figyelt kérdés
Pályakezdő vagyok és kaptam egy állás ajánlatot egy kis cégnél (kb 20 ember), illetve beadtam egy multihoz a jelentkezésem ami talán még összejöhet. Emellett élelmiszer mérnöknek tanulok levelező mesterképzésben, és lenne a kérdés, hogy pár év múlva, ha el akarnék költözni innen akkor mennyire számítana sokat a multinál szerzett tapasztalat? Illetve betudnék kerülni multihoz ha kis cégnél szerzek tapasztalatot?2018. márc. 16. 19:37
1/1 anonim válasza:
Egy kis cégnél sokrétűbb tapasztalatot tudsz szerezni ami pozitívum. A kérdés csak az, hogy a kis cégnél milyen technológia van. Mennyire lesz piacképes az a szakmai tapasztalat egy multi vonatkozásában amire egy kis cégnél szert tudsz tenni.
A legfontosabb az élő nyelvtudás főként a szakma szakkifejezéseinek ismerete. Az nélkül esélytelen vagy egy multinál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!