Pesten irodai munkáért btto 180 jó pénz vagy felejtős? Semmi cafeteria se jár hozzá
Diplomát igényel a munkáltató. A munkához magához semmi szükség diplomára alap irodai dolgokat kell tudni, de ez a beugró ha ez nincs szóba se állnak veled.
A pénz később se fog emelkedni, btto 180, ennyi és marad is. Semmi kiegészítő cafi stb nincs.
ez megint olyan duma aminek gyak haszna zéró. a kádár rendszerben mi volt mi nem mit érdekel az most. az elmúlt.
nem midnegy már.
"ragaszkodsz Budapesthez"
Vicces vagy. Itt élek Bp-en és menjek el innen? Innen ahol a legtöbb cég munkahely van? És hova menjek bivalybasznádra ahol mari néni közértje van csak és slussz???
"Ezalatt leginkább nyelvtanulást értek."
Soha sehol olyan állást nem találtam még ahol azért nem kellettem mert jó lettem volna de nyelvtudásom nem volt.
Sehol se kellett.
Szóval nem úgy megy a képlet hogy jó vagyok de sajnos nem kellek mert nincs nyelvtudás. Ha lenne se kellenék.
" Neked kell eldöntened, hogy mi jó számodra. " - ez a legnagyobb közhely, amit valaha hallottam álláskereséses topikban :)
Azért kérdezi, mert nem tudja, hogy mi a jó számára.
"Neked kell eldöntened, hogy mi jó számodra."
Hát igen.... oké eldöntöm!!! Havi nettó misi a zsebembe zéró munkával..egye fene havi 1x bemegyek a melóhelyre átvenni a lóvét. Tessék eldöntöttem.
Mert ez csak ezen múlik ugye. Hogy én eldöntöm.
Kérdés, hogy mi az a pozíció/munka/feladat, ahová diploma kell és csak ennyit fizetnek érte?
Én el nem mennék ennyiért dolgozni.
Diplomát igénylő irodai munkára minimum bruttó 300eFt-os sávban kéne fizetni.
Ha csak fénymásolni, postázni, meg kézbesíteni kell, az nem igényel diplomát.
Vagyis a cég nem jól pozicionálja magát a munkaerőpiacon. Rosszul teszi, ha már a takarítói állásra is diplomát igényel egy munkavállalótól.
Ezerszám vannak munkák, amit el lehet végezni diploma nélkül is, közép/emelt szintű szakmai végzettséggel, de csak azért, hogy kizárják a jelentkezőket, ők diplomásoknak hirdetik.
Mondom ezt úgy, hogy ismerősöm "diplomások" közt dolgozik évek óta sokkal jobb eredménnyel, mint azok.
A diploma, főleg, ha nem is a szakterülethez kapcsolódik ma már leértékelődött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!