Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Pesten irodai munkáért btto...

Pesten irodai munkáért btto 180 jó pénz vagy felejtős? Semmi cafeteria se jár hozzá

Figyelt kérdés

Diplomát igényel a munkáltató. A munkához magához semmi szükség diplomára alap irodai dolgokat kell tudni, de ez a beugró ha ez nincs szóba se állnak veled.

A pénz később se fog emelkedni, btto 180, ennyi és marad is. Semmi kiegészítő cafi stb nincs.

2018. márc. 16. 10:57
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
100%

Neked kell eldöntened, hogy mi jó számodra.

Más egy versenyképes diploma más egy igazából nem sokat érő diploma, más egy olyan élethelyzet, ahol van mit enni és más, ahol nincs mit enni. stb.

Ha nincs más és kell a pénz akkor jobb elfogadni, mint otthon ülni és vakargatni a fejedet. Felmondani úgyis feltudsz 3 hónapon belül különösebb indok nélkül.

Amúgy meg garantált bérminimum, ez a minimum amit adhatnak.

2018. márc. 16. 11:10
 2/30 A kérdező kommentje:

"Amúgy meg garantált bérminimum, ez a minimum amit adhatnak.

"

Azt én nagyon jól tudom miért adnak pont ennyit. Kevesebbet adnának csak ugye köti a kezüket a jogszabály.

2018. márc. 16. 11:12
 3/30 A kérdező kommentje:

"Ha nincs más és kell a pénz akkor jobb elfogadni"

lefordítva egy szar az egész max addig jó míg más nincs?

Jól értem?

csak azért mert elnézve mit és mennyit kell dolgozni hát bevallom ezért én se fizetnék többet ha főnök lennék.

Attól se kell félniük hogy nem lesz emberük mert mindig lesz olyan barom (ld én) aki jobb híján ezt is elvállalja ideig óráig.

2018. márc. 16. 11:14
 4/30 anonim ***** válasza:
100%
Ha muszáj akkor ez van. Ha van időd válogatni akkor tedd azt. Ha most kell a pénz akkor fogadd el és majd ha már jobban állsz jelentkezz máshová. Tapasztalatnak jó ha pálya kezdő vagy.
2018. márc. 16. 11:20
 5/30 A kérdező kommentje:

"Tapasztalatnak jó ha pálya kezdő vagy."

dehogy vagyok.... 40 elmúltam. Szerinted miért kapaszkodok ilyen szutyok helyért? Mert 40 elmúltam azért és örülhetek ha szóba állnak velem.

Hiába van 15 pályán eltöltött évem és diplomám (diplomáim...) kutyának se kellek.

2018. márc. 16. 11:22
 6/30 anonim válasza:
79%
Kérdező, max. napi 6 órát dolgozz csak ennyi pénzért, és közben aktívan keress más munkát.
2018. márc. 16. 11:36
 7/30 anonim ***** válasza:
77%
ha nem degradál a fizikai meló akkor nyitott a pálya. Raktárosok nettóban megkeresik ezt.
2018. márc. 16. 12:10
 8/30 anonim ***** válasza:
96%
Ha vállalod és közben más munkát akarsz figyelj arra, h könnyen tudj szabad napokat kérni, amikor tudsz menni interjúra. Figyelj arra, hogy ne ragadj ott ne mondj le interjúkat azzal a felkiáltással, h ez a biztos pénz. Sajnos könnyű belecsuszni ebbe.
2018. márc. 16. 12:14
 9/30 anonim válasza:
75%
Utolsó, a fizikai munka viszont jobban tönkretesz, és 40 felett már előjönnek a gondok.
2018. márc. 16. 12:15
 10/30 anonim ***** válasza:

180 bruttóból 119 nettó lesz. Egy szoba bérleti ára 30-60 ezer forint. Napi 1500 spórólós kajával 45 a havi kaja, busz bérlet 10.500. Eddig ez így 85-115 nettó. Tehát szappanra, rezsire, ruhára marad 5-35 ezer egy hónapban, de ebben nincs benne se a sport, se a kultúra.

Ennyi pénzért vidéken is kapsz olyan állást, amihez 3 napos tanfolyam kell. Sőt! Vidéken még olcsóbb is az élet.

2018. márc. 16. 12:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!