Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Szerintetek kevés a fizetésem?...

Szerintetek kevés a fizetésem? (netto 173) Bővebben kifejtem.

Figyelt kérdés

Száraz tények:

-Pontosan egy éve kezdtem el dolgozni

-Pórbaidő alatt (3 hónap) nettó 160 ezerért

-Jelenleg 173 ezer

-mérnök diplomával (csak Bsc, BME)

-Angol felsőfokú nyelvvizsgával (a nyelvet napi szinten kell használni, ez 90%ban írásbeli kommunikációt jelent)

-Maga a cég pici (4en vagyunk)

-Nagy forgalommal, ahhoz képest mérsékeltebb nyereséggel.

-Előrelépési lehetőség nincs.

Őszintén szólva nem igazán tudom eldönteni, hogy ez a pénz kevés vagy pont elegendő (azt tudom hogy semmiképpen sem sok) ezért a munkáért. Összehasonlítási alapom pedig nem sok van lévén első munkahely.

A munkámról:

A munka mennyisége eléggé változó, vannak napok amikor szinte alig van teendő, de vannak olyanok amikor ezerrel pörögni kell, és amig van munka ott kell maradni. (Ezeken a napokon a munkaidő készóra készpercig tart) A feladatom többnyire árajánlatok kiküldése, megrendelések visszaigazolása (vevőkkel kapcsolattartás), adott esetben fuvar szervezése külföldi gyártók felkutatása.

A válaszokat előre is köszönöm :)

2018. márc. 15. 20:40
1 2 3
 11/29 anonim válasza:
50%

Bme Építős diploma?

Nem kicsit vagy alulfizetve.

2018. márc. 15. 21:50
 12/29 anonim ***** válasza:
42%
ahhoz kepest hogy nekem ennek haromszorosa es semmit nem csinalok, nagyon keves
2018. márc. 15. 21:54
 13/29 A kérdező kommentje:

Rendben, nagyon szépen köszönöm az eddigi válaszokat :)

Jöhetnek még a megerősítések :D

2018. márc. 15. 22:03
 14/29 anonim ***** válasza:
45%
Szia! Én állami cégnél, hírhedten alulfizetetten kapok ennél 25%-kal többet. Rendszeresen oltanak a multinál dolgozó ismerőseim. A kezdőm 200k volt, a tesóm 1 éve dolgozik, szintén mérnök, 260k nettó. Létom ráadásul, hogy nem is szakmai a meló, szerintem lépj le minél előbb.
2018. márc. 15. 22:31
 15/29 anonim ***** válasza:
41%
Harmadikos egyetemi hallgatóként (mérnöki) keresek a szakmámban 300 nettót. Lépj le és keress egy multit.
2018. márc. 16. 03:33
 16/29 anonim ***** válasza:
40%
Az a baj, h ennel tobbet keresnek felenk a gyarban.
2018. márc. 16. 08:01
 17/29 anonim ***** válasza:
22%
Ezért a munkáért nem kevés a fizetés. Ehhez viszont nem kell műegyetemi diploma, egy érettségizett Micike is meg tudja csinálni. Jelentősebb emelést ne is várj emiatt, helyezkedj el a végzettségedhez illő munkakörben.
2018. márc. 16. 10:08
 18/29 anonim ***** válasza:
0%
Én szintén BSC diplomaval, igaz nem építő, keresek egy szazassal többet kezdőként. Szerintem kezdj el keresgélni a szakmában, vagy pedig ha tetszik a mostani helyed kérj fizetésemelést. Mond meg a fonokodnek, hogy 200-at simán tudsz keresni máshol, szóval akkor maradsz, ha legalább ennyit fizet ő is.
2018. márc. 16. 10:14
 19/29 anonim ***** válasza:
11%
Kevés, nagyon kevés. Minél előbb dobbants.
2018. márc. 16. 12:16
 20/29 anonim ***** válasza:
Egy laza 100%-os fizuemeléssel már jó is lenne. :)
2018. márc. 16. 15:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!