A munkáltatóm megszüntette a munkaviszonyom. Pár nappal később egyszerűsített munkaviszonyban dolozok nála. Ez így szabályos ( többilent)?
Mivel a munkahelyemen lesz pár hét leállás, a dolgozók egy részét kijelenti a főnök, majd alkalmival ugyanúgy alkalmaz minket. Kilépő papírokat nem kaptam meg eddig, február vége volt az "utolsó"munkanapom.
Ugyebár alkamival havi
Hát igen, én is úgy vélem, hogy nyíltan érdemes segíteni másoknak és nem privátban, hiszen rengeteget lehet tanulni egy-egy hozzászólásból.
Az meg, hogy egyeseknek fingjuk sincs az életről és ezért lepontozzák a jó válaszokat ne kedvetlenítsen el senkit: majd rájönnek!
De amúgy akinek egy csöpp esze van, az nem a %-os megítélés alapján von le messzemenő következtetéseket....
Ok, hogy nem a %-ok alapján ítélnek meg valakit, csak az a baj, hogy az ilyen lehúzásoknál, mint itt is, hogy a jó válaszok is le vannak húzva, összezavarodik a kérdező és nem tud eligazodni, mi a helyes út?
Ez a legnagyobb baj :-(
Meg az, hogy a segítés helyett másoknak "kárt"okoznak.
néha már nincs energiám megválaszolni egy-egy kérdést, mert tudom, hogy hétvége van, jön az unatkozó-lehúzó banda. Már egyszer leírtam, hogy ha még más rovatokban csinálnák ezt, talán nem lenne akkora baj, de itt, a komolyabb, üzleti, sokszor jogi dolgoknál nem kéne "randalírozni", szórakázni (mondjuk máshol sem).
12-es: hiába próbálod ezeket tanítani, amíg maguk nem jönnek rá, hogy milyen kárt okoznak/okozhatnak ezzel a "szórakozásból lehúzom" másoknak, addig csak falra hányt borsó.
Vagyunk itt jó páran komoly, élettapasztalt emberek, akik próbálunk segíteni a tanácstalanokon, és ezt akkor is jó érzés megtenni, ha közben állnunk kell a sarat.
Az ember ott segítsen, ahol tud!
"Vagyunk itt jó páran komoly, élettapasztalt emberek, akik próbálunk segíteni a tanácstalanokon, és ezt akkor is jó érzés megtenni, ha közben állnunk kell a sarat.
Az ember ott segítsen, ahol tud!"
Szívemből szóltál! :-) (12-es)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!