Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Miért kérnek pakolós diákmunká...

Miért kérnek pakolós diákmunkához önéletrajzot?

Figyelt kérdés

és mit írjak bele? van érettségim és programozást tanulok éppen.De egy pakolós diákmelónak mi köze ehhez? Minek kell fényképes önéletrajz?!

valaki segítsen please, mit írjak bele!!!!

2018. márc. 1. 08:56
 1/4 anonim ***** válasza:
azért hogy lássák nem egy rosszarcú bűnöző keres munkát
2018. márc. 1. 08:57
 2/4 anonim ***** válasza:

Hát én pont pakolós állásra kerestem korábban embert (napi 2 óra), és még motivációs levelet is kértem. Azért, mert nem akartam, hogy olyan jelentkezzen, akik csak pár hétig v hónapig jönne, hanem olyat kerestem, aki motivált abban, hogy ott dolgozzon akár 2-3 évig (ezért az egyik ideális jelölttípus az alsóéves egyetemista volt).

Az önéletrajzból sok mindent ki lehet szűrni. A helyesírásból lehet következtetni az intelligenciára, a közeli lakóhelynél jobban látom, hogy miért éri meg a munkavállalónak ott dolgozni, mint annál, aki a város másfél feléből akar átjönni 2 óra, stb.

2018. márc. 1. 14:42
 3/4 anonim ***** válasza:

En azt szeretem amikor pakolps allashoz kernek szakmai tapasztalatit xdddd.

Xddd igen en vizsgaztam, karton dobozok pakoloi okj szakmabol es megvan hozza a vegzettsegem is.

Tehat, a munkaltatoknak sem stimmel valami, a fejukben. A masik meg ha mindenki szakmai tapasztalatot akar, akkor hol szerezzen a szerencsetlen palyakezdo munkat?

2018. márc. 1. 15:59
 4/4 anonim ***** válasza:

@2

Nagyon remélem, hogy mindezt a minimálbér időarányos csökkentett részéért cserébe kérted.

2018. márc. 4. 09:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!