Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » A cigányoknak honnanvan BMW-jük?

A cigányoknak honnanvan BMW-jük?

Figyelt kérdés
miből?
2010. jún. 8. 21:46
1 2
 11/16 anonim válasza:

Hogy miből?

Hát javarész belőled!

1. Tőled lopnak közvetlenül.

2. Cégektől lopnak. (a kár értéke beépül a cég termékeinek árába, mert ugye az ellopot dolgokat pótolni kell)

3. Az államtól lopnak (jogosulatlanul felvett segélyek, stb..) Ez ugye a te adódból van.

4. Egyéb bűnözés (amihez társul a be nem fizetett adók, járulékok összege) (amik miatt neked többet kell befizetned)

Azthiszem lehetne folytatni!

Igen, vannak kivételek és valóban nemcsak cigányok tesznek ilyet. De azért az arányok.......

2010. jún. 8. 22:44
 12/16 anonim ***** válasza:

Én is akarok bodzát szedni!!

Én marha eddig csak szőlőt műveltem, mostmár tudom, hogy ezért nem vagyok gazdag:-DDD

2010. jún. 8. 23:09
 13/16 anonim ***** válasza:

Romapolitikusok, szinesfémmaffia, vajdarendszer..

A három között igen szoros a kapcsolat.

2010. jún. 8. 23:57
 14/16 anonim ***** válasza:
A "bodzaszedés" az a védelmi pénz szlengbeli elnevezése, arról a tisztes "vállalkozóról", aki ezt mondta a bíróságon, mint bevételi forrását...
2010. jún. 9. 06:45
 15/16 anonim ***** válasza:

Akikről én tudok, segélyből, családi pótlékból, megy gyesből hozta össze.

Hó elején majd' félmilliót (!) kapnak kézhez így. Törvénytelenségről nem tudok ennél a családnál, de nekem ennyi is elég az agyvérzéshez.

És ilyen család nem csak egy van.

Márciusban meg egy nagyon sötét újságírónő élből letagadta az M1-en az össztűzben, hogy létezne olyan jelenség, mint a fenti.

Bocs, ha kicsit elkalandoztam.

2010. jún. 9. 10:40
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

Hát nem tudom!

De itt két házzal arréb egy roma csávó jár egy L-es rendszámú, fullos 5-ös bmw-vel, amit nem lehet 1 milláért megvenni. A csaja meg akihez jár egy putriban lakik, a csávó van vagy 25 éves!

Ja biztos tisztességesen szedte a bodzát miután lediplomázott, és diplomás bodzaszedő lett belőle! :))

Undorító, én meg egy csörgő zörgő, 18 éves autóval járok, , dolgozok tiszességesen, adót fizetek, gyereket nevelek, nem adom állami gondozásba, mint jónéhány roma!

Tisztelet a kivételnek, mert olyat is ismerek!

2010. jún. 10. 16:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!