Németországban "aljamunkából" meg lehet élni?
Figyelt kérdés
Na szóval tudom külföldön sincs kolbászból a kerítés, de olyan élethelyzetben vagyok, amiből szeretnék kikerülni, különben az egészségem megy rá. Sajnos van egy hitelem amit törlesztek, így itthon nem tudok elmenni albérletbe. Nem örökké azt szeretnék dolgozni, de valószínű az elején mindent el kell majd vállalnom, így ilyen egyszerű munkákból meg lehet élni? Sacperkb? München, Stuttgart, ilyesmi helyekre gondolok. Köszi.2018. febr. 27. 21:09
11/12 anonim válasza:
Nem, itt egy lakást adnak ki több embernek - mindenkinek van egy saját szobája, a többi meg közös.
Elvileg lehet olyan is, amit te szeretnél - ha kimondottan ilyen célokra tervezték a lakást -, de akkor a lakbér jóval magasabb lenne.
12/12 anonim válasza:
Nyelviskola mellett jártam dolgozni 2 helyre, heti 20 órában. Férjem szintén iskola mellett dolgozott. Kettőnknek összesen kb. 1200 euró volt a bevételünk. 200 elment kajára, 400 lakásra, 100 buszbérletre, 200 biztosításra, félévente kell az iskoláért fizetni 200 eurót a többi meg amire akartuk. Évente kétszer járunk külföldre nyaralni, van 2 gaming pcnk, konzolunk, havonta 1-2 alkalommal étteremből rendelünk kaját, mobilt veszünk, ha kell, kirándulni járunk a környéken... senki sem mondja, hogy a legdrágább város közepén kell letelepedned, mi egy kisebb városhoz tartozó faluban élünk. Buszok 20 percenként járnak be a városba és minden könnyen elérhető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!