Németországban "aljamunkából" meg lehet élni?
Figyelt kérdés
Na szóval tudom külföldön sincs kolbászból a kerítés, de olyan élethelyzetben vagyok, amiből szeretnék kikerülni, különben az egészségem megy rá. Sajnos van egy hitelem amit törlesztek, így itthon nem tudok elmenni albérletbe. Nem örökké azt szeretnék dolgozni, de valószínű az elején mindent el kell majd vállalnom, így ilyen egyszerű munkákból meg lehet élni? Sacperkb? München, Stuttgart, ilyesmi helyekre gondolok. Köszi.2018. febr. 27. 21:09
2/12 anonim válasza:
34 afgán lakótárssal simán. A kinti aljamunkára nem fog rámenni az egészséged?
4/12 anonim válasza:
Elöször tisztázd, hoyg mit értesz "meg lehet élni" alatt. Ha azt, hogy 3-4 emberrel vagy egy szobában és minden nap tudsz enni, akkor igen. Ha ennél többre van igényed, akkor nem
5/12 anonim válasza:
Fiataloknál szokás hogy összeverődnek 3-4en és kimennek akár milyen munkára ahova tudnak mosogatás stb
Így nem kell idegeneket kerülgetni és pénzük is marad.
Ez müködhet másoknál is.
6/12 A kérdező kommentje:
Azért kérdezem, mert nem vagyok képben. Angliát tudom hogy ott mi a helyzet, szóval ahhoz viszonyítva kérdezem. Nem érdekel ha együttélek pár emberrel, de olyan albérletet néznék ahol saját szobám van nyilván, külön fürdővel. Az hogy a konyha közös az nem számít. Idővel ha már lesz jobb melóm akkor úgyis mennék külön lakásba.
2018. febr. 27. 21:22
7/12 anonim válasza:
"Nem érdekel ha együttélek pár emberrel, de olyan albérletet néznék ahol saját szobám van nyilván, külön fürdővel. Az hogy a konyha közös az nem számít. "
Ilyen nincs, a fürdö is közös szokott lenni. Münchenben erre havi 400 Euro (plusz rezsi) még nagy szerencsével kapható, olcsóbban nem. Éppen most keresgélt ilyet egy egyetemista ismerösöm, de már két hónapja nem talál, többet meg nem tud fizetni
8/12 A kérdező kommentje:
Akkor ott nem divat az en-suite szoba?
2018. febr. 27. 22:24
9/12 anonim válasza:
Meg, ha kb. 700 euróból meg tudsz Münchenben...
Volt benne részem.
10/12 anonim válasza:
Ahol meg adnak szállást és étkezést ( szálloda pl ) még inkább többet tudsz spórolni és max 1-2 szobatársad van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!