Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Most kezdtem a heten a Costa...

Most kezdtem a heten a Costa nal es borzaszto. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Nagyon nagyok az elvarasok es rengeteg mindent kell megtanulni rovid idon belul..es tegnap is leszidtak h nem tudom a dolgokat mèg mindig amit jelzem olyan gyorsan mutatnak meg h keltel en seg felfogni..mar sirva alszok el mindennap de nem mondhatok fel mert akkor vissza kell fizetnem egy csomo penzt..tegnap a vendeg elott szolt be az uzletvezeto. .hnap is be kell mennem de mar sirva megyek
2018. febr. 15. 22:02
 1/9 anonim ***** válasza:
38%
Miért kellene visszafizetned egy csomó pénzt?
2018. febr. 15. 22:20
 2/9 anonim ***** válasza:
60%
Ma is megtanulta, neked is menni fog.
2018. febr. 15. 22:21
 3/9 A kérdező kommentje:
Mert ez van a szerzodesben leirva
2018. febr. 16. 02:12
 4/9 anonim ***** válasza:
24%

Mondjuk ha 2-kor meg ébren vagy, nem tudom mit vársz.

Kipihentren lehet új dolgokat gyorsan és hatékonyan elsajátítani

2018. febr. 16. 08:05
 5/9 anonim ***** válasza:
44%
Nincs próbaidő?
2018. febr. 16. 08:13
 6/9 anonim ***** válasza:
27%
#4 nem tudhatod, hogy mettől meddig tart a munkaidő. Lehet hogy akkor végzett, és épp ment haza az éjszakai busszal.
2018. febr. 16. 09:01
 7/9 anonim ***** válasza:
#6 Ja leszámítva h a nyitvatartási idők fent vannak googlen..
2018. febr. 16. 12:22
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha egy láncos kávézó baristamelója sem megy, akkor izibe keríts egy gazdag férjet, mert ez a munka dolog nem neked való.
2018. febr. 16. 14:02
 9/9 anonim ***** válasza:
Neked nem volt alap, hogy ilyen helyeken pörgésés stressz van, mert ki KELL szolgálni a vendégeket, nem csak vakargatni?!
2018. febr. 18. 18:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!