Milyen eletvezetesi tanacsotok lenne szamomra, szakmunkaskent? Erdemes e valtani?
Fizeteseket nezve szerencses helyzetben vagyok, 1600 a netto oraberem es 25 ezer az alapberem, de kicsi emeles sztem mèg meglesz. Budapesten èlek, az alberletem , 1 szoba kijon 40 ezerbol.
Havi 200at teszek felre altalaban.
Nèmetorszagi ajanlatok: 2500 euros fizetes.+ lakhatas... Sztem sajat szobas ajanlatot is meg lehetne csipni...
25 eves vagyok...
Munchenben meg nürnbergben lattam munkat..
A munkamat nem annyira szeretem, kemenyen melozni kell, tobb muszak...
Ki mit javasolna?
Szakmunkásként kevés a 2500. Kint is hiányszakma szinte minden.
Az átlag normális fizetés, meg 4-5 ezer körül van. Haverom villanyszekrényes, neki most ajánlottak havi 7500 eurót, meg kap a cégből is pár százalékot, ha kimegy.
Tudnal linkelni valami fizetesosszehasonlitasi portalt?
Nem azt mondom, hogy nem hiszem el, csak fura, hogy ennyin mennenek a fizetesek... Mert a hirdetesekben 2500 euro a legteteje a szakma csucsan, az osszes tobbi hirdetes csak kevesebb
Szakmunkásról beszélünk.
Van alja és van teteje. Akinek 1-2 éves gyakorlata van, az nyilván nem keres többet, mint az átlag. Ha jól emlékszem 3775 euró az átlagfizetés N.o.-ban 2017-ban, persze ez bruttó,
itt a link: [link]
De ugye itt a top manager fizetésétől, a sima kasszásig van átlagolva.
Nem egy barátomtól tudom, hogy már a románok se szívesen mennek el 2000-2500 euróért. Egy jó szakmunkás, simán megkeresi ezt itthon. Sőt többet is.
Pesten a sima segédmunkás napi 15 ezerről indul, de inkább 20 ezer, bár láttam már napi 25 ezerért is.
Akkor egy komoly szakember miért menne apróért melózni?
Unokatesóm férje asztalos, a munkája mellett havi 600-700 ezret keres. Azt mondta, szaros 2500 euróért nem megy ki, főleg úgy, hogy itthon, 6-7 hónapra előre be van táblázva.
Aki kimegy, azoknak általában nem tudnak saját vállalkozást csinálni, vagy nincs elég ügyfele.
Egy volt szomszédom CnC gépen dolgozik. Most csábította vissza a régi helye, havi 350 nettóval, de túlórákkal, meg mindennel együtt, havi 450 körül kereshet.
Rossz helyen vagy, nem tudom mit melózol, de szerintem bőven a dupláját kereshetnéd.
Hat, nem tudom... Voltam sok helyen interjun, cnc szakmaban, de a fizetesek 200-250 korulig terjedtek javareszt.... Nekem itt megvan a 300am, es nem talalok mas lehetoseget, ezert gondolkozok, hogy kimenjek e nèmetbe 2500-ert, szallast biztosutanak... Megèrnè-e a váltást?
Amugy a munkatarsaimnak nincs meg a 300, mindegyik ilyen brutto 1500 korul van, potlekokkal ez 250 korul jon ki, van akiknek ennyi sincs meg... Mashol is igy mennek a fizetesek Bp teruleten, ugy tapasztaltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!