Rövidebb munkaidőt, vagy több fizetést választanátok?
Bár még nem tartok ott, de a munkáltatóm - ha jól dolgozom - felajánlotta, hogy vagy 6 órában dolgozhatok ugyanennyiért, vagy többet fizetnek. Lehet ők ajánlják meg, lehet választhatok, nem tudom.
Én szeretnék többet lenni a gyerekekkel, így a 6 órás munka jó lenne, a férjem szerint a több pénzt válasszam, ha lehet.
A pénzünkből kijövünk, igaz, nem járunk Egyiptomba nyaralni. Szerinte az életminőségünk javítása miatt lenne jó, ha többet keresnék - na de az nem az életminőség javítása, ha a délutánt együtt tölthetem a gyerekekkel?
A munkaidőm több pénzzel is maradna, 8-tól fél 5.
A régi munkahelyemen a 7-3-at jobban szerettem, így nem sok délutánom marad.
Most betegen itthon vagyok, korán megyek a gyerekért, miénk a délután. :)
Majd még kiderül egyáltalán megajánlják-e és mikor, pl. a gyerekek szempontjából középiskolásoknak már lehet az a jobb, ha anyu dolgozik mi meg falhatjuk otthon a chipset a barátnővel. :D
De azért nekem is jó lenne napsütésben elhagyni a melóhelyet.
Dettó az jutott eszembe nekem is, mint Estádio de Felchútnak. Nem tudom milyen jellegű munkát végzel, de szerintem megmaradna a jelenlegi leterheltséged és semmi nem érvényesülne a 6 órás munkaidő előnyeiből. De te ismered a cégedet és a főnöködet.
Ha tuti nem lenne esélye az ilyen kis sz..rrágásnak, akkor én valószínüleg (gyerek nélkül is) a 6 órát választanám. Lehet én vagyok puhány, de a halálom, hogy napi 8 óra munka után az embernek semmi szabadideje nem marad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!