Milyen fájlként kell önéletrajzot küldeni?
Figyelt kérdés
Mármint a cégek milyen fájlként szeretik azt megkapni...?
Régen wordben készítettem mindig és úgy is küldtem el. De egy ismerősöm szekál, hogy az nem jó. Akkor hogy csináljam?
Öreg a gépem és a programok is rajta. Ha megírom az alapot, akkor van valami netes dolog, amiben átalakíthatom modernebb fájlba?
hogy csináljam?
2018. jan. 25. 10:07
11/11 anonim válasza:
Én személy szerint a pdf-et szeretem HR-esként, de nem szórnék ki valakit azért, mert mondjuk .doc (na adj' Isten jpg) az önéletrajz formátuma. De egyrészt a HR-esnek egyszerűbb a pdf, mert chrome-ban letölti, és aztán egy új fülön meg is tudja nyitni, nem kell a word-el sz*rakodni. Másrészt ha nem vagy egy word varázsló, elég gáz tud lenni, ha valaki belekattint az önéletrajzodba és látja, hogy nem tudod használni pl a tab-ot, hanem szóközökkel töltöd ki a helyet - ezt is megoldja a pdf.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!