Milyen fájlként kell önéletrajzot küldeni?
Mármint a cégek milyen fájlként szeretik azt megkapni...?
Régen wordben készítettem mindig és úgy is küldtem el. De egy ismerősöm szekál, hogy az nem jó. Akkor hogy csináljam?
Öreg a gépem és a programok is rajta. Ha megírom az alapot, akkor van valami netes dolog, amiben átalakíthatom modernebb fájlba?
hogy csináljam?
Miért is ne lenne jó?
Doc, Docx, esetleg akár PDF is. :D
Szerintem a PDF a nyerő.
Megszerkesztem world-be aztán PDF-ez csinálok belőle. Abba már nem lehet bele piszkálni se.
"Megszerkesztem world-be aztán PDF-ez csinálok belőle. Abba már nem lehet bele piszkálni se."
Ez semmilyen szinten nem igaz. Konkrétan a MS Word-del is lehet már pdf-t módosítani.
Megírod word-ben és mentés másként pdf dokumentumként.
Én is a .pdf-et támogatom. Wordben van olyan opció szerintem, hogy exportálás .pdf-be. Legalábbis én OpenOffice-t használok itthon, abban van. Akkor gondolom, a drágább meg professzionálisabb Microsoft Office-ban is.
Egyébként szokták is néha kérni kimondottan, hogy .pdf formátumban küldd. Ha van ilyen kitétel az álláshirdetésben, akkor biztosan .pdf-et kérnek. Sőt, időnként még a mellékleteknél is, szóval a bizonyítvány szkennelt másolatát sem sima képként, hanem .pdf-be átkonvertálva kérik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!