Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Milyen fájlként kell önéletraj...

Milyen fájlként kell önéletrajzot küldeni?

Figyelt kérdés

Mármint a cégek milyen fájlként szeretik azt megkapni...?

Régen wordben készítettem mindig és úgy is küldtem el. De egy ismerősöm szekál, hogy az nem jó. Akkor hogy csináljam?

Öreg a gépem és a programok is rajta. Ha megírom az alapot, akkor van valami netes dolog, amiben átalakíthatom modernebb fájlba?

hogy csináljam?

2018. jan. 25. 10:07
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
17%

Miért is ne lenne jó?

Doc, Docx, esetleg akár PDF is. :D

2018. jan. 25. 10:13
 2/11 anonim ***** válasza:
88%

Szerintem a PDF a nyerő.

Megszerkesztem world-be aztán PDF-ez csinálok belőle. Abba már nem lehet bele piszkálni se.

2018. jan. 25. 10:17
 3/11 anonim ***** válasza:
81%
A legtöbb helyen kifejezetten doc formában kérik, de úgy soha nem küldeném el a sajátom. Én mindig pdf-ben küldöm. Ha olyan régi a számítógéped hogy a Word programod nem tud pdf-ben menteni, akkor tölts le valami "pdf printer" programot, ami azt tudja hogy csinál a gépeden egy virtuális nyomtatót és az azzal nyomtatott dokumentumokat elmenti pdf formátumba a tényleges nyomtatás helyett.
2018. jan. 25. 10:19
 4/11 anonim ***** válasza:
76%
Mindenképp legyen pdf. Doc/docx szerintem elég gáz.
2018. jan. 25. 10:19
 5/11 anonim ***** válasza:
12%
.BMP
2018. jan. 25. 10:45
 6/11 anonim ***** válasza:
12%

"Megszerkesztem world-be aztán PDF-ez csinálok belőle. Abba már nem lehet bele piszkálni se."

Ez semmilyen szinten nem igaz. Konkrétan a MS Word-del is lehet már pdf-t módosítani.

2018. jan. 25. 10:46
 7/11 anonim ***** válasza:
81%

Pdf

Megírod word-ben és mentés másként pdf dokumentumként.

2018. jan. 25. 11:03
 8/11 anonim válasza:
23%
Mp3ban! felolvasod valami lagy zenei alafestessel .Tuti nyero leszel hidd el,ha ezt meglatja vagyis bocsi,meghallja a hr-es, egybol behiv.
2018. jan. 25. 15:45
 9/11 anonim ***** válasza:
68%

Én is a .pdf-et támogatom. Wordben van olyan opció szerintem, hogy exportálás .pdf-be. Legalábbis én OpenOffice-t használok itthon, abban van. Akkor gondolom, a drágább meg professzionálisabb Microsoft Office-ban is.

Egyébként szokták is néha kérni kimondottan, hogy .pdf formátumban küldd. Ha van ilyen kitétel az álláshirdetésben, akkor biztosan .pdf-et kérnek. Sőt, időnként még a mellékleteknél is, szóval a bizonyítvány szkennelt másolatát sem sima képként, hanem .pdf-be átkonvertálva kérik.

2018. jan. 25. 15:49
 10/11 Karrier Navigátor ***** válasza:
77%
A PDF elegánsabb megoldás, de a dokumentum típusa helyett annak tartalmára és külalakjára helyezd a hangsúlyt. Sosem tettünk lényeges különbséget egyetlen egyszer sem, akárhány jelölt is jött hozzánk.
2018. jan. 25. 18:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!