Kíváncsi vagyok milyen végzettséggel mennyit keresel. És a párod? Leírnátok?
17:09-es: a 19:23-as eltalálta. Nem Magyarországon keresek ennyit...
Amúgy a kérdés nem teljesen pontos. Az elsõ, max a második munkahelyeden (már feltéve, hogy nem válalkozol) számít csak a végzettség. Utána a tapasztalat és a korábban elvégzett meló sokkal többet nyom a latba.
Meg a személyes ki-(és hozzá-)állás.
Szóval nem a végzettséggel jár a fizetés (lásd azt a négydiplomás hozzászólót is).
Elmondom miért írtam ki a kérdést!
Nem szeretnék vitát, csak kíváncsi lettem!
Családi kapcsolatok témakörben volt egy anyuka,aki félti a főiskolás lányát,mert egy kétkezi munkás a párja.
Én 170ezret, a párom 240ezret keresünk. Diplománk nincs. Igazat adok az utolsónak,nem csak a papír a lényeg! Köszönöm,h válaszoltatok, és annak is aki ezután fog válaszolni!
nyilván nem csak a papír a lényeg, csak azért mondjuk egy amolyan ugródeszka, szal elég vicces, hogy pár egyetemi diplomával is nevetséges összeegeket keresnek sokan, persze lehet szidni, hogy minek meg nem az a fontos, de én azért azt tapasztalom, h akármilyen is legyen a munka, bizony nagyon fontos, egész más mentalitást ad az embernek, nem véletlenül bizonyos munkakörök multiknál is ahhoz vannak kötve, h tök mindegy milyen csak az a feltétel h egy akármilyen egyetemi diploma, én egy ilyennél voltam, köze nem volt a tevékenységhez, mégis kikötés volt, és azért nem véletlenül ...
hát a másik meg h sztem állás jellegétől függ h mennyire az eltöltött évek számítanak, mert van ahol ennek abszolút semmi jelentősége, van ahol meg nagyon nagy, szal vegyes a kép
( a közalkalmazotti bértábla a legnagyobb vicc, mondjuk 20 év után esetleg kapsz 5 ezerrel többet hahahaaaa )
hát hiába, én azt mondom, itt a magánszféra az egyedüli lehetőség és abban pedig a baromi jó összeköttetések, ha azok vannak akkor minden van, ha nincsenek, akkor meghalsz, lehúzhatod a rolót. egy jó összeköttetés többet ér 2 diplománál pénzben is meg előrejutásban is stb
nincs igazam?
Igazad van!
Csak azért kérdeztem,mert az említett kérdésnél elég nagy vita alakult ki. Én meg kíváncsi lettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!