Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Kíváncsi vagyok milyen végzett...

Kíváncsi vagyok milyen végzettséggel mennyit keresel. És a párod? Leírnátok?

Figyelt kérdés
2010. jún. 5. 10:38
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
100%
Mivel mondta, hogy "ilyen gyenge Forint mellett", ebből arra következtetek, hogy külföldön dolgozik, és ott ez erős átlagbér...
2010. jún. 5. 19:23
 12/33 anonim válasza:
97%

17:09-es: a 19:23-as eltalálta. Nem Magyarországon keresek ennyit...

Amúgy a kérdés nem teljesen pontos. Az elsõ, max a második munkahelyeden (már feltéve, hogy nem válalkozol) számít csak a végzettség. Utána a tapasztalat és a korábban elvégzett meló sokkal többet nyom a latba.

Meg a személyes ki-(és hozzá-)állás.

Szóval nem a végzettséggel jár a fizetés (lásd azt a négydiplomás hozzászólót is).

2010. jún. 5. 23:06
 13/33 A kérdező kommentje:

Elmondom miért írtam ki a kérdést!

Nem szeretnék vitát, csak kíváncsi lettem!

Családi kapcsolatok témakörben volt egy anyuka,aki félti a főiskolás lányát,mert egy kétkezi munkás a párja.

Én 170ezret, a párom 240ezret keresünk. Diplománk nincs. Igazat adok az utolsónak,nem csak a papír a lényeg! Köszönöm,h válaszoltatok, és annak is aki ezután fog válaszolni!

2010. jún. 6. 09:00
 14/33 anonim ***** válasza:
100%

nyilván nem csak a papír a lényeg, csak azért mondjuk egy amolyan ugródeszka, szal elég vicces, hogy pár egyetemi diplomával is nevetséges összeegeket keresnek sokan, persze lehet szidni, hogy minek meg nem az a fontos, de én azért azt tapasztalom, h akármilyen is legyen a munka, bizony nagyon fontos, egész más mentalitást ad az embernek, nem véletlenül bizonyos munkakörök multiknál is ahhoz vannak kötve, h tök mindegy milyen csak az a feltétel h egy akármilyen egyetemi diploma, én egy ilyennél voltam, köze nem volt a tevékenységhez, mégis kikötés volt, és azért nem véletlenül ...

hát a másik meg h sztem állás jellegétől függ h mennyire az eltöltött évek számítanak, mert van ahol ennek abszolút semmi jelentősége, van ahol meg nagyon nagy, szal vegyes a kép

( a közalkalmazotti bértábla a legnagyobb vicc, mondjuk 20 év után esetleg kapsz 5 ezerrel többet hahahaaaa )

hát hiába, én azt mondom, itt a magánszféra az egyedüli lehetőség és abban pedig a baromi jó összeköttetések, ha azok vannak akkor minden van, ha nincsenek, akkor meghalsz, lehúzhatod a rolót. egy jó összeköttetés többet ér 2 diplománál pénzben is meg előrejutásban is stb

nincs igazam?

2010. jún. 6. 10:08
 15/33 A kérdező kommentje:

Igazad van!

Csak azért kérdeztem,mert az említett kérdésnél elég nagy vita alakult ki. Én meg kíváncsi lettem.

2010. jún. 6. 10:30
 16/33 anonim ***** válasza:
80%
Na itt vagyok én példának : közalkalmazott vagyok jó esetben keresek nettó 100 ezret:( A párom pék , nettó 90 ezerért:(
2010. jún. 6. 11:42
 17/33 anonim ***** válasza:
100%
Én titkárnő havi nettó 96.000Ft-ér, férjem informatikus havi nettó 250.000Ft-ért.
2010. jún. 7. 12:14
 18/33 anonim válasza:
100%
Érettségi, 10 éve kézbesítői állás Polgármesteri Hivatalban nettó 73500ft ...
2010. jún. 12. 07:42
 19/33 anonim válasza:
91%
Szerintem tök mindegy, hogy van-e diplomád. Az a lényeg milyen bérben tudsz megállapodni a munkaadóval, és mennyire van rád szüksége. Én egy olyan környéken dolgozom, ahol a mérnöki bérek bruttó 150-200 ezer között mozognak. Amikor kérdezték mennyit szeretnék 350-et mondtam és megkaptam. Pedig még meg sem kaptam a diplomámat, igaz több mint tíz éves tapasztalat volt akkor a hátam mögött.
2010. jún. 12. 10:26
 20/33 anonim válasza:
100%
A páromnak van érettségije,mellette maszekol autószerelőként és erdőn dolgozik.kb 90 ezret keres plusz a maszek mikor mennyi!Én sajnos jelenleg nem dolgozom,mivel itt Szabolcsan nem sok a kilátás munkahellyel kapcsolatba már majdnem minden gyár bezárt!3 szakmám van és egyikben sem tudok elhelyezkedni nincs munkaerő igény és így szociális segélyen vagyok ami 28000 ft .Abból még kenyeret sem lehet venni.......Dióhélyban ennyi.Ahhoz hogy feljebb lépjen az ember pl elmenni más nagyobb városba nagyon sok lové kell,a kaukciók a fellegekbe járnak és sok tőkére lenne szükség.Főleg arról nem megyek el hogy enni kell aki cigizik cigi kávé plusz a számlák... Nehéz.....Még gyerekre sem gondolunk....Hiába szeretnénk nem lenne miből eltartani:(
2010. jún. 12. 12:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!