Kíváncsi vagyok milyen végzettséggel mennyit keresel. És a párod? Leírnátok?
Figyelt kérdés
2010. jún. 5. 10:38
1/33 anonim válasza:
Érettségim van, egyetemen tanulok, félállásban havi 80-at keresek.
Párom technikus, fél éve nincs munkája.
2/33 anonim válasza:
a magyar reality:
4 egyetemi diplomával 110 a nettom .... ennyi
azért szép, igaz?
3/33 anonim válasza:
Érettségivel kamionsofőr vagyok 260 nettó,a párom környezetmérnöki diplomával eladó 120 nettó...
4/33 anonim válasza:
Érettségivel és idegenforgalmi technikummal 80.000ft.Párom fizetése, aki a mezőgazdaságban dolgozik, mint traktoros, 150-220.000 ft!És neki szakmunkása van.
5/33 anonim válasza:
Érettségi, 2 szakma, grafikus, ne. 170 eft.
6/33 anonim válasza:
bizonyítvány, alkalmazotti munkakör nettó 80 e Ft.
7/33 anonim válasza:
10,50-es től kérdezném, mi az a 4 diploma? (Milyen területre szól?)
8/33 anonim válasza:
Fõiskolai diploma, ilyen gyenge forint mellett 1,278,724 forint bruttó.
9/33 anonim válasza:
Utolsó mit melózol vagy kamuzol?
10/33 anonim válasza:
hát lehet h nem kamuzik, nekem is van olyan ismerősöm h 24 éves a srác, ott hagyta a frászba azegyteemet mert a 2 Kft-je mellett nincs rá ideje, és lényeg h 24 évesen többszörös milliomos, mindezt kb 2 év alatt összehozta,
szóval van ám olyan réteg aki havi milliókat (10 milliókat) zsebre tesz, csak nyilván egyrészt ők nem annyira a látható többség másrészt nem is nagyon dicsekednek vele
ennek tudatában lehet ám h az előttem második nem kamuzik ... simán lehetséges
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!