Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Balatoni munka, szállással....

Balatoni munka, szállással. Nehéz bekerülni? Sokan jelentkeznek?

Figyelt kérdés

Balatonra szeretnék elmenni melózni, ilyen konyhai kisegítőnek, takarítónak, pultosnak, vagy ilyesminek. 19/f vagyok.

érettségim van csak.

sok helyen látok hírdetést meg mindent, hogy adnak szállást (mert ugye az is kéne), meg viszonylag jó fizut is.

valaki volt már balatonnál melós, ilyen ingyenes szállással?

Nekem nagyon csábító, de nem tom érdeklődjek-e van e értelem, hisz nagyon sokan keresnek melót, és dunát lehet rekeszteni az ilyenkkel mint én (érettségizett, b kategóriás jogsis, semmi szakma, és szállás kell neki)

2010. jún. 4. 20:49
 1/6 anonim ***** válasza:

Ugyanez nálam csak lányba. :D

Igaz én nem tudom, te hol láttál csomó olyan balatoni hirdetést, ahol szállást is adnak...

Mert én alig találtam olyat. Linkelnél?

Amúgy meg ne foglalkozz most az esélyekkel, egszerűen csak nyomasd a jelentkezésedet mindenhol aztán csak bejön valahol. 19/L

2010. jún. 4. 20:57
 2/6 A kérdező kommentje:

keresgélj....... ;)

vannak.

én nem vagyok diák, ezért sajna nem melózhatok diákszövetkezetekbe...:((((

Keress fel ilyeneket.

2010. jún. 4. 21:08
 3/6 anonim ***** válasza:

Heh... Én se...

Előző voltam.

2010. jún. 4. 21:17
 4/6 A kérdező kommentje:
akk fogjunk kezet!,(képzeletben), és fojtassuk a melókeresést ezerrel!
2010. jún. 4. 21:25
 5/6 anonim ***** válasza:
Úgy lesz! :)
2010. jún. 4. 21:29
 6/6 anonim válasza:

[link]

nézzétek meg!:)

2010. jún. 4. 22:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!