Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mennyit keres egy DM-es eladó?

Mennyit keres egy DM-es eladó?

Figyelt kérdés
Véletlenül megtudtam, hogy a hülye exem ott dolgozik, és érdekelne, hogy hányszor többet keresek nála 🙃
2018. jan. 6. 23:35
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
48%

Mert ezeknek a kicsinyes "örömforrásoknak" mi értelme?

Mi értelme, ha meg tudod, mennyit keres?

Nyilván olyan emberekről van szó, akik nem passzolnak össze, azért nem kell máglyán elégetni őket.

Itt van ez a szitu pl:

A kérdező motiválni akarta, és törekvő, a csaj meg nem karrieriste, nem törekvő, neki tök mindegy.

A megcsalás nyilván nem megoldás, legrosszabb lépés és jelzés, hogy nem működik valami. Meg persze sok ostoba ember van itt, az előbb engem is felcsesztek ebben a témában. :D

2018. jan. 7. 01:16
 12/22 anonim ***** válasza:
76%
Túlórával együtt 80 ezer, és még a főnököt is le kell xopnia. Na, most jobban érzed magad?
2018. jan. 7. 05:16
 13/22 anonim válasza:
0%
Gondolom 180-200 ezer Ft bruttót. Az Aldi most jól fizet gyakorlott eladóknak 340-350 bruttót kínálnak...
2018. jan. 7. 07:16
 14/22 anonim ***** válasza:
Rossmannos ismerősöm van, havi 2 vasárnappal, átlag 20 túlórával hazaviszi a nettó 180-at. Budapesti üzletben van, ha ez számít. A DM hasonlóan fizethet.
2018. jan. 7. 08:03
 15/22 A kérdező kommentje:

Akik a kérdésre válaszoltak, azoknak köszönet.

@8: nem, akkor lennék szánalmas, ha tönkretenném az életét. Lenne rá lehetőségem, mindig is volt; nem tettem meg. Nem akarok belefolyni.

@9: és? Engem alapból motiválnak a sikeres emberek. Egy futballista mondjuk nem annyira, de egy jó hedge fund manager vagy egy tech startup alapítója igen. Ilyen emberek láttán mindig megköszönöm a sorsnak, hogy a lehetőségek, a technológiai fejlődés és a piacgazdaság korába születtem. Inkább azzal érvelj, hogy te mennyit viszel haza, ha részt akarsz venni a beszélgetésben. Hadd nevessek egy jót.

@10: az oldal az utóbbi időben nagyon elment feminista irányba. Szánalmas.

@11: én ugyan nem vártam el tőle semmit, azt pláne nem, hogy karrierista legyen... Egyszerűen arról volt szó, hogy -- szavaival élve -- én tudtam motiválni, hogy tanuljon. A rohadt érettségire. De azért relativizáld a megcsalást, persze. Kívánom neked hogy éld át, amin én keresztülmentem.

2018. jan. 7. 11:07
 16/22 anonim ***** válasza:
100%

11-es vagyok

Köszönöm a jó kívánságot, igazán aranyos vagy!

(Akkor erre mondhatnám, hogy igazán megérdemelted, ha így viselkedsz alap esetben, egyáltalán nem csodálom, hogy megcsaltak, és rászolgáltál? hm ;) )

Tudpd elég sokat olvastam párterápiás, pszicho lógus témákban a megcsalásról. Amit írtam nem véltelneül írtam, és nem helyeslésképp. Akkor sme passzoltatok össze, és a megcsalás sokszor jelzője, hogy rohadtul rossz úton jártok, mert mást akartok.

Sokat kell még fejlődnöd, hogy nomrális kapcsolatra szert tehess, tekintve, hogy egyetlen objektív mondatból generáltál magadnak egy személyes sértettséget, és sértegetni próbálsz. Holott nem volt abban a mondatban semmi, ami neked fájó, vagy okot adott volna a megnyilvánulásodnak. A sértettségedtől kicsinyes vagy ( maga a kérdésed is az, és a kommented is az. Ez kicsit szánalmas. Bocs az őszinte véleményért, lehet fröcsögni ezért is. Már nem olvasom úgy sem a továbbit, mert értelmetlennek tartom)

2018. jan. 7. 13:04
 17/22 anonim ***** válasza:

"Engem alapból motiválnak a sikeres emberek. Egy futballista mondjuk nem annyira,"

Ja, mert ő a wc-n ülve több pénzt kap mint amit te valaha látni fogsz..csíra gyökér

2018. jan. 7. 13:10
 18/22 A kérdező kommentje:

@18: megvádolsz, hogy kicsinyes vagyok, aztán nem állod meg, hogy ne rúgj még belém egyet, csak mert megsértődtél. Enyhe álszentséget érzek. Amúgy persze, véletlenül se olvasd tovább, mert így legalább az illúzió megmarad, hogy nem veszted el az érvelést. Grat.

@19: nem mindenki ilyen irigy vesztes, mint te. Warren Buffet vagy Mark Zuckerberg sokkal több pénzt keres, mint az imádott focistád, és engem mégsem zavar; sőt, motivál. De megint ugyanaz van, hogy a saját frusztrációd miatt más tollával ékeskedsz. Te mennyit keresel, veszteském?

2018. jan. 7. 13:15
 19/22 anonim ***** válasza:

Tényleg elég szánalmas, hogy a fizetésük alapján akarod az embereket kategorizálni. Ha valaki többet keres nálad, felnézel rá, ha kevesebbet, kiröhögöd? Szimpatikus, együttérzést kiváltó hozzáállás :) Aztán csodálkozol, ha azt mondják, megérdemelted.

Egyébként a megcsalás általában valaminek a következménye. Magadba néztél esetleg, hogy mit rontottál el, mi váltotta ezt ki, vagy fel sem merül benned, hogy te sem vagy tökéletes, még akkor sem, ha sokat keresel?

2018. jan. 7. 13:40
 20/22 anonim ***** válasza:

A csajnak meg van az esélye, hogy összejöjjön valami kőgazdag palival, míg te aligha számíthasz arra, hogy egy milliomos nő majd pont rád veti ki a hálóját.

És ha ez megtörténik tök mindegy, hogy mennyit keres, mert simán ledudál téged a minden extrával felszerelt Ferrarijával az utcán...

2018. jan. 7. 15:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!