Mennyit keres egy kisállatkereskedésben egy eladó?
Sziasztok!
Mindig is állatokkal szerettem volna foglalkozni, és most jptt egy lehetőség, hogy egy kisállatkereskedésben dolgozhatnék. Kérték, higy jelöljem meg a bérigényem, de őszintén szólva fogalmam sincs mennyit írjak. Nem akarok telhetetlennek se tűnni, mert még eladó sose voltam, semmilyen szinten.
Ha jól értelmeztem 12 órát kell dolgozni, reggel 10től este 10ig. Kiszolgálni a vevőket, az állatokat ellátni és rendben tartani a boltot.
Szóval szerintetek a 145 000 az arányos lenne?
A heti 5x12=60 óra amúgy legális? Mert itt én két lehetőséget tudok elképzelni.
A) Ketten lesztek, és akkor nem hétfőtől péntekig tart nyitva a bolt, hanem mondjuk szombatig.
B) 8 órára leszel bejelentve, a maradék pénz az nokiás doboz formájában fog hozzád jutni (esetleg sehogy).
Akárhogyan is, a 12 órázás elég kemény, én kicsit föntebb is tolnám az összeget. Van egy érzésem, hogy megpróbálja lejjebb alkudni a tulaj, de végső soron 135 alá semmiképp ne menj, annyit nem ér.
Köszönöm a válaszokat!Ment a zöldkéz mindkettőtöknek ;)
Kaptam egy munkaköri leírást, és abban az volt, hogy max. havi 17 napot kell dolgoznom.
Hétfő reggel megyek állás interjúra, ott majd mindent megkérdezek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!