Mennyit keres egy DM-es eladó?
Figyelt kérdés
Véletlenül megtudtam, hogy a hülye exem ott dolgozik, és érdekelne, hogy hányszor többet keresek nála 🙃2018. jan. 6. 23:35
2/22 anonim válasza:
És még az exed hülye, mikor még kérdést is írsz ki miatta.
4/22 A kérdező kommentje:
Igen, az exem a hülye. Alapvetően értelmes lány, de csak én tudtam motiválni. Aztán egy olyan rossz helyzetbe taszított, amire hivatkozva megcsalt, és összejött egy őstulokkal. De ítélkezzetek csak ismeretlenül, persze.
2018. jan. 6. 23:44
5/22 A kérdező kommentje:
Budapesti, minimálbérnél csak többet.
2018. jan. 6. 23:46
6/22 anonim válasza:
Szerintem ez nagyban függ attól, hogy melyik DM. Egy budapesti belvárosban lévő üzletben egész jól keresnek vele, de egy Nógrád vagy Borsod megyei városban már kevésbé.
Egyébként sima minimálbér cafeteriával szerintem.
7/22 anonim válasza:
Engem naponta 8-szor keres egy DM-es eladó.
9/22 anonim válasza:
Coutinho most igazolt a Barcába, 160 millio euróért (120+40)..az évi fizuja 12 millió euro..ő vajon mennyivel többet keres nálad?
10/22 anonim válasza:
Érdekes, a tegnapi pasi aki bevallotta, hogy megcsalta a barátnőjét és nagyon sajnálja, de a nő tönkre akarja tenni az életét ugyanúgy egy szemétláda volt aki meg is érdemelte a sorsát.
Most itt egy pasi akit megcsaltak és kissé gyerekes revansot akar venni, de őt is csak csesztetitek.
Ha itt tényleg ilyenek vannak és büszkén kinyilatkoztatják, hogy párkapcsolatban élnek akkor nem is értem hogyan tudnak olyan értelmetlen dolgokat írni, hogy a párjuk normális ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!