Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » A hajótársaságoknál van...

A hajótársaságoknál van lehetősége a dolgozóknak munkaidő után interneten skype-on vagy más programon keresztül beszélni a családtagjaikkal vagy legalább a házastársukkal?

Figyelt kérdés
Ha igen, minden nap lehet? Jut mindenkinek számítógép erre a célra? Van-e lehetőség mikrofonos fejhallgatót csatlakoztatni a számítógéphez (tehát nem túl régi hozzá)?
2010. jún. 4. 12:38
 1/4 A kérdező kommentje:
És mennyi idő áll rendelkezésükre erre a beszélgetésre?
2010. jún. 4. 12:39
 2/4 anonim válasza:
A napi 16-18 óra munka után nem biztos hogy skypeolni akarsz a családoddal. Biztos van rá lehetőség egyébként, de hidd el nekem, nem az lesz az elsődleges, hogy anyudékkal csevedj, hanem hogy bedőlj az ágyadba.
2010. jún. 4. 12:42
 3/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm a véleményt.

Viszont én arra vagyok kíváncsi, hogy akik már voltak kint, ezt hogy oldották meg. Lásd a fenti kérdést, arra szeretnék választ kapni, hogy mik a tények ezzel kapcsoatban.

Legfőképp nem anyukámmal akarok beszélgetni, hanem a házastársammal. A családom többi tagjával csak időnként akarok beszélni, nem minden nap. (Hetente, két hetente, havonta, nem tudom még.)

Ahova én jelentkezem, ott max. 15 óra a munkaidő.

Ahol eddig dolgoztam (nem hajón), ott napi 12-16 óra munka volt, és mégsem az ágy volt nekem az első, hanem a párom. Mindig vele töltöttem jó pár órát, s csak azután mentem aludni. Tehát tudom, miről beszélek. Tudom, hogy nekem sok munka után is Ő az első. Kivétel persze egy-két nap, amikor elnyom az álom.

2010. jún. 4. 13:23
 4/4 A kérdező kommentje:
Egyébként az is jó nekem, ha mondjuk viszek egy laptopot és azon írok levelet a férjemnek és a család többi tagjának is, majd amikor megírtam, pendriveon átviszem egy netes gépre, és elküldöm a leveleket gyorsan az e-mail címemről. Egyébként is a családom többi tagjával nem minden nap fogok levelezni, tehát általában csak egy levél lenne egy nap alatt, kivéve egy-két napot, amikor több levelet váltanék. Ezt így meg lehet oldani egy hajón?
2010. jún. 4. 13:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!