Önéletrajzban hogyan tüntessem fel az egyetemi végzettséget, ha az nagyon elhúzódott időben?
Legtöbb életrajzban így jelölik:
2000-2004 - XY Egyetem, Z Kar, A szak
De nekem egyéb okokból sajnos jóval több időbe telt, hogy elvégezzem, viszont az eredményeim jók (tehát nem sikertelen vizsgák miatt kellett halasztanom.)
Az elfogadható, ha csak a diplomaszerzés évét tüntetem fel, valahogy így?:
2006: XY Egyetem, Z Kar, A szak
Írd ki normálisan.
A munkáltatók jobban szeretik az őszinte embereket, mint azokat, akik már akkor füllentenek/terelnek, amikor még nem is dolgoznak a cégnél.
Ha probléma forrása, akkor úgyis ráfognak kérdezni.
Köszönöm a segítő válaszokat!
Akkor az érettségit, főiskolát és egyetemet beleírom a tanulmányi résznél.
Van már néhány év munkatapasztalatom is, de az már ugye másik részhez tartozik. Engem a tanulmányok jelölése érdekel.
A probléma az, hogy nem 2 évet csúsztam, hanem többet. Így nagyon rosszul mutatna a tól-ig jelölés.
Az eredményem viszont nagyon jó. Ezért is van bennem a dilemma.
Nem értem a problémázást.
Írhatod bárhogyan, tól-ig, vagy csak a befejezés dátumát, ugyanúgy látni fogják, hogy hány év alatt végezted el.
Nem ovisok fogják megnézni azt, szóval nem kell annyit problémázni az ilyen kis trükközéseken, úgysem jön be.
Két számot meg ők is kitudnak vonni egymásból.
#9 egy pályakezdő esetében nincs mivel feltölteni a sorokat.
Ezért írják be, bár az általános iskola tényleg felesleges. Középiskola is csak addig kapjon helyet, amíg nincs mással tölteni a sorokat.
Illetve még akkor lehet, ha esetleg külföldön éltél. Akkor azt hiszik(feltételezik), hogy a nyelvtudásod tényleg hiteles. Megragad rajta a szemük, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!