Zseninek számít, aki a Corvinus pénzügy és számvitelt meg a BME mérnökinfót egyszerre elvégezte, aztán még a mérnökinfó mestert és doktorit is elvégezte? Van egyáltalán értelme?
28-29 éves srác, a doktoriból 1 éve van még kb.
Van olyan munkakör, ahol ezt lehet hasznosítani? Mennyit kereshet egy ilyen ember?
Nem hiszem, hogy ezt így bárki meg tudná csinálni.
Egyébként persze hogy lehetne hasznosítani, olyan cégeknél, ahol a pénzügy meg az IT is kell, Morgan Stanley-nél mondjuk.
Mennyi és milyen munkatapasztalata van 29 évesen? Mert anélkül sajnos halottnak a csók... Nyelvtudása milyen szintű?
Egyébként nem zseni, de jó eszű és nagyon szorgalmas, az tuti.
Hát ha 29 éves akkor szerintem nem olyan nagy szám.. Most ha valaki 18 évesen kezdi az egyetemet és elvégez egy pénzügyet akkor 21 évesen már diplomája van. Ha még egy mérnökinfót is megcsinál ezután akkor 25 évesen már megvan a mérnökinfo diplomája is. Egy mester +2 év, tehát az 27 éves kort jelent. Én teljesen átlagos időnek mondanám, semmiképpen nem "zseni" teljesítménynek.
<Személyes vélemény> Szerintem nem éri meg ennyi időt az egyetemen tölteni, ennyi idő alatt simán befuthatott volna egy szép karriert. Még ha két bsc-t szerzett volna (pénzügy + mérnökinfo) azt mondanám, hogy oké, de az msc meg a doktori szerintem már túl nagy alternatív költséggel járt. <Személyes vélemény vége>
Ezt ki mondta, hogy nincs munkatapasztalata? Hol olvastatok ilyet? Több éves munkatapasztalata van.
A pénzügy&számvitelt a mérnökinfó képzések MELLETT csinálta meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!