Bme mérnökinfó v. Corvinus gazd. Informatikus négyes matekkal?
Figyelt kérdés
Még van két évem érettségiig. Egyenløre négyes vagyok matekból, de igaz eddig csak egy dogára tanultam otthon. Szerintetek menne a BME v Corvinus, ha bekerülök emelt matek nélkül? Természetesen ott odafeküdnék a tanulásnak.
Fosok, hogy amit itt tanulunk az ott semmire sem lesz elég, føleg, hogy ez szakközép, nem is gimnázium. Adjatok légyszi tanácsot
2016. nov. 14. 20:41
1/7 A kérdező kommentje:
Mit tanuljak meg a két nyáron vagy mit tanuljak eløre a tanévbe
2016. nov. 14. 20:45
2/7 rionen válasza:
Egy emelt info nem lenne könnyebb? Meg egy nyelvvizsga. Az így is úgy is kellemóni fog.
3/7 anonim válasza:
Jol latod semmire nem lesz eleg. Viszont a bme mernokinfo nem a legjobb akkor inkabb oe-nik ha mernokinfo. tul sok felesleges dolgot tanitanak. illetve inkabb mernokprofesszornak es nem informatikusnak kepeznek ott teged. Szoval a VIK mernokinfot nem ajanlom. A tobbi mernok kepzes nagyon jo bmen nyilvan de az info nem.
4/7 anonim válasza:
esti ELTE elég, csak az meg fizetős, és nem jó semmire.
Nézz valami OKJ-t, vagy egyéb programozó tanfolyamot.
5/7 anonim válasza:
Ha meg van két éved, akkor szerezz különtanárt, anélkül nekem se ment volna.
6/7 anonim válasza:
Emelt matek nélkül szenvedni fogsz az elején, de utána jobb lesz.
7/7 anonim válasza:
A BME-re nem nehéz bekerülni akár emelt matek nélkül is, viszont nagyon komoly matekot tanítanak. Én emelten érettségiztem (80%) és nekem is nagyon nehéz a matek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!