Az ELTE-n vagy a Corvinuson jobb a politológia szak?
Figyelt kérdés
Hol jobbak a tanárok, maga a szak...bármi érdekel. Emellett érdekelne a fent említett két egyetem kollégiuma is, hogy azok milyenek.2016. nov. 12. 14:07
1/5 anonim válasza:
A Corvinust jobbnak tartják, ha politológiáról van szó. Személyes jó barátnőm is ott végzett, állítása szerint csúcsszuper az oktatás színvonala. Kollégiumról nincs infóm.
2/5 anonim válasza:
Tökmindegy. Mekiben ígyis-úgyis minimálbért fognak adni.
3/5 anonim válasza:
Én csak kollégium ügyben tudok segíteni. A Corvinuson elsőévesként a tarkaréti koliba kerülhetsz csak, ami elég messze van a sulitól (kb 50 perc-1 óra) és a színvonal sem az igazi. Egy tarkás év után vagy szakkolisként mehetsz a két benti koli egyikébe, amik pár perc sétára vannak csak az egyetemről. Ezeken kívül vannak még olyan szakkolik, amik máshol vannak és ha felvesznek, akkor oda is beköltözhetsz.
4/5 anonim válasza:
Nézd meg az operatív tantervjüket. Ebben benne van a tantárgyi lista :)
Corvinusos koliról tudok én is mesélni. Az elözö téved egy két dologban. Gólyák Tarkarétra kerülnek, ami tényleg messze va. De másodévesként átkerülhetsz a másba
5/5 anonim válasza:
Corvinus politológia jó. Elhelyezkedés is könnyen ment vele, mint pénzügyes egy multinál - ha szakmában akarsz az jóval nehezebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!