Hol találhatnék normálisabb biztonsági őr állást?
"Egy egyetemista menjen tanulas mellett fizikai munkat vegezni haver?'az"
ööööö én ezt ettem meg még ezer meg ezer egyetemista melózik a suli mellett.. kérlek szépen én melóztam mekiben teszkóban pakoltam dobozt voltam nyomdában gépkiszolgáló budaörsi postai csomagkezelőben szortírozó osztogattam szórólapokat aluljáróban voltam pizzafutár stb..
egyetem mellett. és lediplomáztam láss csodát. azóta még egy diploma is van az láss csodát.
és a másoddiplomát már rendes főállás mellett tettem le.
9/12 A hozzád jasonló kis gyökerek akik anyáznak is egy noname oldalon a legnagyobb munkakerülők.
A vagyonőr állás nem munka? Lecidázbád magad egy telephely őrzésnél. 24 órából 16 talpon, fagyban, esőben, hodegben melegben. Ha meg esemény van rengetek papírmunka, plusz ha még meg is sérülsz.
Te anyázol te primitív senkiházi. Takarodj innen és ne üsd az orrod olyanba amihez lövésed sincs.
Utolsó!
Teljesen igazad van,szintén biztonsági őr vagyok és nem 390 meg 470ft-s órabérért,szerintem aki ennyiért vállal bármi munkát is a világ pancsere!
Netgó 800-t keresek 24/48 ami azt jelenti hogy havi nettó 192.000ft.Szerintem még mindig jobb mint a gyárba 3 műszakban 130 ezerért robotolni!
# 11
Ha annyira nem lenne szükség a biztonsági őrökre akkor nem létezne ilyen pozíció!
Na?
Kérdező?
Találtál azóta valamit?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!