B kategóriával 2 hónapra hol és milyen sofőr munkát találhatnék?
Figyelt kérdés
Még tanuló vagyok, így csak nyárra keresnék teljes munkaidős állást. További kérdésem: ha majd főiskola mellett is szeretnék sofőrködni, akkor hosszútávon megéri megcsinálni a C kategóriás jogosítványt? Köszönöm előre is a segítséget!
19/F
2017. jún. 8. 13:38
1/9 anonim válasza:
Esetleg lehetsz ételfutár vagy pizzafutár.
2/9 anonim válasza:
Van saját autód hozzá? Mert ha nincs, kezdő jogsival, két hónapos munkára senki nem fog adni neked egy céges autót.
3/9 A kérdező kommentje:
Van saját autóm, de annyit sehol nem fizetnek, hogy megérje. Másfél éve vezetek napi szinten. Lehet, hogy kezdőnek minősül a jogsim, de azért valamennyi gyakorlatot szereztem már.
2017. jún. 8. 14:48
4/9 anonim válasza:
Don Pepe váci út. Van céges autó, nem kell mondani, hogy 2 hónapra mész és felvesznek. Amikor meg meguntad otthagyod ennyi. A fizu 12 órára 3000 ft IGEN 3000 ft 11-től este 11-ig, nem jelentenek be csak 2 órára és a többit a borravalóból kell összeszedni, de van céges autó és a borravaló olyan 4-7e ft között mozog + a fizu
5/9 anonim válasza:
Amúgy jeletkezz úgy mintha rendes állást keresnél profession is tele van autós melókkal, meg diákmunka is akad, a próbaidő úgyis 3 hnap így nyár végén simán le tudsz lépni minden felelőség nélkül
6/9 A kérdező kommentje:
#5 Amelyik diákszövetkezetbe vagyok, ott eddig csak egy sofőr meló volt, de azt el is vitték előlem. Megnézem az oldalt, köszönöm!
2017. jún. 8. 15:35
7/9 anonim válasza:
LOL másfél év alatt mennyit vezettél, hogy már gyakorlottnak mondod magad? Én 10 éve vezetek, de még mindig vannak új helyzetek bőven, pedig évi több, mint 25ezret megyek...
8/9 A kérdező kommentje:
Sehol nem látom a kommentemben, hogy ne találkoznék új helyzetekkel. Egy teherautós barátom meg régebb óta van a szakmában mint hogy megszülettem, és ő is azt mondja hogy mindig vannak új helyzetek. Ettől függetlenül szerinte simán elbánnék egy furgonnal.
2017. jún. 8. 20:18
9/9 anonim válasza:
Román cégek simán alkalmaznak. Én tavaly melóztam pár hónapig, simán rátettek a Sprinterre, aztán Kolozsvár-Parma első útnak nem volt rossz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!