A nemzeti élelmiszerlánc-biztonsági hivatalnál szeretnék majd talán dolgozni. Hogyan lehetne?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Középiskolai 9. osztályomat kezdem, és van néhány ötletem mihez szeretnék a jövőben kezdeni. Ezek között van például az, hogy a NÉBIH-el szeretnék dolgozni. Hogyan tudnék élelmiszer ellenőr lenni? Milyen végzettséget igényel?2017. jún. 23. 12:35
2/9 anonim válasza:
Élelmiszermérnök nem ellenőrként dolgozik, hanem egy gyárban. Élelmiszerminőségi ellenőr az amit keresel
3/9 anonim válasza:
Akkor biztos nem ismerek több embert is, akik élelmiszermérnök diplomával élelmiszer ellenőrként dolgoztak...
4/9 anonim válasza:
Ott nem annak tanítanak. Attól, hogy te ismersz olyat, az nem jelent semmit. Én is ismerek diplomást, aki közmunkásként dolgozik, attól még nem annak tanult. Én meg szakmabeli vagyok
5/9 anonim válasza:
Nem szeretném tovább folytatni ezt a parttalan vitát, azért annyit leírnék, hogy élelmiszermérnök szakot végeztem, nem a levegőbe beszélek.
6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindkét választ!
2017. júl. 30. 15:59
7/9 anonim válasza:
Valóban, ha tényleg a NÉBIH-nél akarsz dolgozni, akkor élelmiszermérnök alapképzés után élelmiszerbiztonsági és minőségi mérnöknek kell továbbtanulni.
Ez persze nem zárja ki azt, hogy valaki élelmiszermérnök mesterrel NÉBIH-es legyen.
8/9 anonim válasza:
Utolsó: Hagyjad, majd megmondják a tutit azok, akik nem hiszik el annak, aki ebben dolgozik
9/9 anonim válasza:
Én biológuskent dolgozok ott, bár levelezőn most tanulok az élelmiszerbiztonsági-es minőségi mérnök szakon. Nem szükséges hozzá élelmiszer mérnöknek lenni, pláne hogy ők teljesen mást tanulnak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!