A kormányhivatalnok oldalon lévő szervezeti egységekhez pl. : Élelmiszerlánc-biztonsági és Földművelésügyi Főosztály, Környezetvédelmi és Természetvédelmi Főosztály hogy lehet bekerülni?
Ne haragudj, de nyilván azért nem érkezett válasz a kérdésedre, mert túl általános.
Tudok lüke és nem lüke válaszokat is :D
Pl: "hogy lehet bekerülni?" - minek? Takarítónőnek? Úgy, hogy jelentkezel, amikor hirdetnek.
Hatósági állatorvosnak? Elvégzed az Állatorvostudományi Egyetemet majd megpályázod a kiírt állást.
Adminisztrátornak? stb.
Nem írod, milyen végzettséged van, hány éves vagy, stb. Így szinte lehetetlen tanácsot adni.
Igen, csak ide analitikusként nem lehet, szerintem. A közigállás portált rendszeresen nézem, de a környékén nincs ilyen sajnos. :(
Köszönöm szépen! :)
Akkor próbálkozz úgy, ahogy én csak nekem nem volt időm tovább nézegetni.
Annyit írtam be: kormányhivatalnok állás
Több kevésbé ismert álláskereső oldalt is kiadott... -hátha rábukkansz valamire...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!