Ti belevágnátok az állattenyésztés, tej- és tejtermék kereskedelembe?
Tanyasi világba kiköltözni és saját vállalkozói életet élni, saját magad főnökének lenni stb.?
El lehet valahogy szakadni a köz- és versenyszférától, úgy hogy ha nem is hozna többet a konyhára, de egy családot pénzzel (mintha mind a két szülő dolgozna) és késztermékkel ellátna? Nektek volt ilyesmi váltásotok?
Ez hülyeség, hogy saját magad ura leszel vállalkozóként, hiszen 1 ember helyett a több száz vevődnek kell majd megfelelned.
Egyszerűbb lenne megtanulni valami interneten is csinálható munkát, melyet a világ bármely pontjáról csinálhatsz. Van pár ismerősöm akik szövegíróként dolgoznak (szöveget írnak értékesítési céllal) és évi 20-30 milliót keresnek.
Nem, mert:
- Nem értek hozzá
- Nem tudnék elszakadni a versenyszférától, mivel el kéne adni azt a terméket
- Minden lennék, csak nem a magam ura. most reggel felveszem a melót, délután betolom a fiókot és azt csinálok amit akarok, van 2x nap szabim az évben amit fizetnek, stb...
A nagy "Magam ura" létben a tehénnek nem mondhatom, hogy bocs, én most elhúztam 2 hétre nyaralni, ahogy minden reggel meg kell fejni akkor is ha beteg vagyok. Aztán az összes vevőhöz igazodni kell, stb...
Hiszel amit hiszel, a sales levelek amiket ők írnak pár óra alatt több millió dollárnyi bevételt produkálnak a nagy cégeknek.
De jobb is, hogy ez nem érdekel téged (és még két percet se szántál arra, hogy rákeress és észrevedd a valóságot), hiszen így több marad azoknak, akik valós pénzt akarnak keresni. Te nyugodtan kelj fel hajnal 4-kor tehenet fejni ezres óradíjért.
Nem fog tudni írni, mert kamuzik hogy igazolni tudja magát. Számtalan szabadúszó van akik ezzel foglalkozik profi szinten, mégsem keresnek ennyit.
Az tény hogy kell aki megveszi a termékedet, így vevő után kell kajtatnod. Piacra vinni a cuccaid stb.
Az a baj ezzel az egésszel, hogy nagyon jól hangzik, de sajnos nem ilyen egyszerű a dolog. Kell fix fizetés hogy fent tudd tartani magad. Vagy van 10 hektárad pl amit műveltetsz, abból jön be elég hogy ellegyél az évbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!