Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ti belevágnátok az állattenyés...

Ti belevágnátok az állattenyésztés, tej- és tejtermék kereskedelembe?

Figyelt kérdés

Tanyasi világba kiköltözni és saját vállalkozói életet élni, saját magad főnökének lenni stb.?

El lehet valahogy szakadni a köz- és versenyszférától, úgy hogy ha nem is hozna többet a konyhára, de egy családot pénzzel (mintha mind a két szülő dolgozna) és késztermékkel ellátna? Nektek volt ilyesmi váltásotok?

2017. dec. 13. 15:04
 1/8 anonim ***** válasza:
65%

Ez hülyeség, hogy saját magad ura leszel vállalkozóként, hiszen 1 ember helyett a több száz vevődnek kell majd megfelelned.

Egyszerűbb lenne megtanulni valami interneten is csinálható munkát, melyet a világ bármely pontjáról csinálhatsz. Van pár ismerősöm akik szövegíróként dolgoznak (szöveget írnak értékesítési céllal) és évi 20-30 milliót keresnek.

2017. dec. 13. 17:26
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem, mert:

- Nem értek hozzá

- Nem tudnék elszakadni a versenyszférától, mivel el kéne adni azt a terméket

- Minden lennék, csak nem a magam ura. most reggel felveszem a melót, délután betolom a fiókot és azt csinálok amit akarok, van 2x nap szabim az évben amit fizetnek, stb...

A nagy "Magam ura" létben a tehénnek nem mondhatom, hogy bocs, én most elhúztam 2 hétre nyaralni, ahogy minden reggel meg kell fejni akkor is ha beteg vagyok. Aztán az összes vevőhöz igazodni kell, stb...

2017. dec. 13. 17:42
 3/8 A kérdező kommentje:
Nem nagyon hiszek az általad leírtakban. Még ha angolul vagy németül, esetleg franciául fogalmazott szövegeket írnak, sem fognak érte annyit fizetni hogy összejöhessen ennyi belőle.
2017. dec. 13. 17:43
 4/8 A kérdező kommentje:
Engem pont ettől a "kényelmes" munkától ráz ki a hideg... elég stresszt és mérget kell nap-mint-nap lenyelni a közszférában... Mióta a közszférában dolgozok, azóta majdnem hogy előrehaladott állapotú zombi vagyok.
2017. dec. 13. 17:46
 5/8 anonim ***** válasza:
Honnan tudod? Mert te nem adnál azért annyit?
2017. dec. 13. 17:48
 6/8 anonim ***** válasza:
65%

Hiszel amit hiszel, a sales levelek amiket ők írnak pár óra alatt több millió dollárnyi bevételt produkálnak a nagy cégeknek.

De jobb is, hogy ez nem érdekel téged (és még két percet se szántál arra, hogy rákeress és észrevedd a valóságot), hiszen így több marad azoknak, akik valós pénzt akarnak keresni. Te nyugodtan kelj fel hajnal 4-kor tehenet fejni ezres óradíjért.

2017. dec. 13. 18:48
 7/8 anonim ***** válasza:
51%
Kedves DeadlyMuffin420! Írnál nekem, akár privátba is, erről a munkáról? Tudok nyelveket és van tapasztalatom az írás terén ( bár jelenleg a versenyszférába dolgozom pénzügyi részen). Nagyon szeretnék tudni részleteket. :)
2017. dec. 15. 15:47
 8/8 Orfeus ***** válasza:

Nem fog tudni írni, mert kamuzik hogy igazolni tudja magát. Számtalan szabadúszó van akik ezzel foglalkozik profi szinten, mégsem keresnek ennyit.

Az tény hogy kell aki megveszi a termékedet, így vevő után kell kajtatnod. Piacra vinni a cuccaid stb.

Az a baj ezzel az egésszel, hogy nagyon jól hangzik, de sajnos nem ilyen egyszerű a dolog. Kell fix fizetés hogy fent tudd tartani magad. Vagy van 10 hektárad pl amit műveltetsz, abból jön be elég hogy ellegyél az évbe.

2019. szept. 10. 03:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!