Egy farmon/tanyán milyen pénzkereseti lehetőségek vannak?
Figyelt kérdés
Álmom hogy legyen egy tanyám vagy farmom ahol legfőképp lovakat és más háziállatokat szeretnék tartani. csak az lenne a kérdésem hogy ebből hogy lehet megélni? Gondoltam ugye hogy mondjuk tyúkokat, szarvasmarhát vagy más állatokat tartanék/tenyésztenék eladásra de más pénzlehetőség is van gondolom. Ezekre lennék kíváncsi. Előre is köszönöm és minden válaszolónak megy a zöld kéz :)2014. ápr. 19. 22:46
1/6 anonim válasza:
Lovarda, lovagoltatás, túraszervezés, esetleg ha több szoba is van, fizető-vendéglátással egybekötve.
2/6 A kérdező kommentje:
igen a lovakkal kapcsolatban én is ilyenekre gondoltam csak az a gond hogy nem szeretnék tanítattni mert nem szeretem a gyerekeket
2014. ápr. 19. 22:56
3/6 anonim válasza:
A ló a legritkább esetben hoz hasznon. Pénzt hoz de nem eleget.
Mindenképp sertésben gondolkoznák úgy 400-el el lehetne indulni és 20 millió forinttal.
Mellékesen fácán nevelde.
Ha már tele leszek pénzel kb 20-25 év akkor vennék pár lovat kedvtelésből.
4/6 A kérdező kommentje:
nekem a ló a kiindulási pont. ha lovat nem szeretnék akkor nem lenne ez az egész :((
2014. ápr. 20. 18:42
5/6 anonim válasza:
OMG! Imádom az értelmetlen BP-i emberek kérdéseit...
Arra nem i gondoltál eddig, hogy vidéken az állatokkal dolgoznod is kellene, vagy szerinted kiganéznak maguk alatt?
Álmod, hogy legyen egy tanyád. Sok BP-i álma, de 1000-ből 900 visszamenekül a panel biztonságába, 99 pedig vissza szeretne menekülni a panel nyújtotta kényelembe.
Cselekedj ne álmodozz! (Hátha te vagy az az 1!)
6/6 A kérdező kommentje:
tudom hogy ki kell ganézni hogy sok munka van vele, de nem kértem hogy kioktass én mást kérdeztem
2014. ápr. 23. 15:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!