Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ilyen patthelyzetben mit...

Ilyen patthelyzetben mit csinálnátok?

Figyelt kérdés

Multinál dolgozom, nem első helyen, szal van már azért tapasztalatom.

Laikus azt gondolná, hogy versenyszféra, itt aztán csak a munkamorál számít, nincs mellébeszéd, de nem.

Új főnökünk van, aztán eddig is voltak seggnyalók, de esküszöm szintet léptünk.

Én igazából nem panaszkodhatok, de az, hogy valaki azért kerül jobb beosztásba, mert kb szájjal leveszi a főnököt, az túlzás.

Nálunk is megvan/volt azért a hierarchia, hamarabb pályázhat az, aki már itt van pár éve.

Most ez megszünt, hozta a "régi" embereit, aztán visznek mindent.

Az egész a csapatépítőn bukott ki, olyan szinten ment a seggnyalás, hogy a főnök, ha beleyzart volna a bográcsba is örömmel ették volna.

Régen valóban a szórakozásról szólt, most meg van a főnök, a seggnyalói, meg akik inkább külön vonulnak.

Ez a buli év elején volt.

Most jönne az újabb, de nincs is kedvem menni.

Egy mondatot nem lehet végigmondani, mert valamelyik már szalad, hogy "Főnök, olyan ötleteim vannak, hallgass már meg, itt van hoztam 10 liter minőségi pálinkát, most főztük, 5 tiéd".

Félelmetes, és a legjobb, hogy a főnöknek meg fekszik.

Szal most ott vagyok, hogy egyébként jó helyem van, de ez, hogy bejött, totál nem pálya és nem értik, hogy mi ez a pálfordulás sokak részéről.

Mert nem én vagyok az egyetlen elégedetlen.

Váltásba nem tudok gondolkodni, mert a fizetés alacsonyabb lenne, másrészt újrakezdeni egy másik helyen...itt azért már meg van az, hogy ha szólok, hogy ilyen olyan bajom van, akkor meg van oldva okosba, vagy mondjuk elmegyek betegre, semmi szájhúzogatás, még a kamu betegre is simán azt mondanák, hogy raktam már le annyit az asztalra, hogy belefér.

Tehát jó hely, de mégse.

Mert másoknak meg a főnök mondja, hogy menj el kamubetegre, le van szarva.

Tehát hányinger.

Beszéltem erről más hasonló munkakörben dolgozó barátokkal, de szerintük örüljek, hogy ez csak 10 év után jött ki.

Kössz, engem teljesen felháborít.

2017. dec. 5. 22:54
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Most azon felül, hogy panaszkodtál jó hosszan, mit akarsz? Nyelsz vagy nyalsz. Ez van. Attól, mert mások tövig járnak az aktuális főnök fenekében, neked nem lesz drágább a kenyér meg a benzin. Akkor meg? Le kell szarni és kész.
2017. dec. 6. 08:05
 2/3 A kérdező kommentje:

Abban igazad van, hogy elég sírósra sikerült, de akkor is gáz, mert olyan beosztásokba kerülnek, amikhez régen azért be kellett magadat dolgozni.

Én még nem vagyok soros, de pár év múlva az lennék, viszont így csúszik az egész.

2017. dec. 6. 10:48
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Ez valami irodai hiszti, vagy mi? :-)
2017. dec. 6. 12:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!