Ti mit csinálnátok a helyemben?
Érettségim van és szakmám ,amit magánzóként érné meg csinálni, viszont nincs pénzem nyitni egy masszőr stúdiót. Házhoz autó híján a több kilós masszőr ággyal +felszereléssel nem tudok kijárkálni sajnos.
Angolul folyékonyan beszélek, németül társalgási szinten.
Éltem 2 évet külföldön.
Aztán visszajöttem. Most egy üzlethelységet bérelek, és ruhát árulok. De lutri az egész. Sose lehet tudni, melyik hónap milyen lesz. Elég lesz e a pénz , ki fogom- e tudni terlemni a bérleti díjat + adót+ rezsit... és , hogy ezen felül lesz-e valamim , amit egyáltalán haza is tudok vinni.
NA DE van egy kis lakásom( örököltem )... és a kérdésem tulajdonképpen annyi, hogy ti így itt maradnátok Magyarországon, vagy kimennétek külföldre dolgozni? Sajnos az, hogy van lakásom az egy nagy visszahúzó erő. De ez a minden napos stressz, hogy nincs fix fizetésem, ami minden hónap vhanyadikán tutira megjön, nagyon megvisel.
Maradjak vagy menjek?
Amúgy miért kell lefürödnie a vendégnek? :D
Én akárhányszor voltam masszőrnél, sosem fürödtem ott...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!