Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ti mit csinálnátok a helyemben?

Ti mit csinálnátok a helyemben?

Figyelt kérdés

Érettségim van és szakmám ,amit magánzóként érné meg csinálni, viszont nincs pénzem nyitni egy masszőr stúdiót. Házhoz autó híján a több kilós masszőr ággyal +felszereléssel nem tudok kijárkálni sajnos.

Angolul folyékonyan beszélek, németül társalgási szinten.

Éltem 2 évet külföldön.

Aztán visszajöttem. Most egy üzlethelységet bérelek, és ruhát árulok. De lutri az egész. Sose lehet tudni, melyik hónap milyen lesz. Elég lesz e a pénz , ki fogom- e tudni terlemni a bérleti díjat + adót+ rezsit... és , hogy ezen felül lesz-e valamim , amit egyáltalán haza is tudok vinni.

NA DE van egy kis lakásom( örököltem )... és a kérdésem tulajdonképpen annyi, hogy ti így itt maradnátok Magyarországon, vagy kimennétek külföldre dolgozni? Sajnos az, hogy van lakásom az egy nagy visszahúzó erő. De ez a minden napos stressz, hogy nincs fix fizetésem, ami minden hónap vhanyadikán tutira megjön, nagyon megvisel.

Maradjak vagy menjek?

2017. szept. 19. 15:56
 1/5 anonim ***** válasza:
Nekem azt áruld el, hogy miért bérelsz üzlethelyiséget, miért nem a lakásodban csinálod a masszázst? :) Máris megspórolnál több 10ezret.
2017. szept. 19. 16:03
 2/5 A kérdező kommentje:
Mert nem lehet. A vendeg nem furodhet a te zuhanyzodban, nem moshatod a torolkozoket stb a sajat mosogepedben szoval mindenbol ketto kene, hogy legyen... es meg sorolhatnam. Rengeteg dolog ak kell megfelelni. Ha pl szonyeg van a helysegben, ahol masszirozol, 50ezerre buntetnek, mert feltetelezik h nem minden nap mosod ki, es fertozes veszely, mert gyujti a szennyezodest, bakteriumokat......... mondjam még?:(
2017. szept. 19. 16:07
 3/5 anonim ***** válasza:
Hú, ezeket nem tudtam... Nekem egy haverom csinálta hónapokig a saját lakásában berendezve... :D
2017. szept. 19. 16:08
 4/5 anonim ***** válasza:

Amúgy miért kell lefürödnie a vendégnek? :D

Én akárhányszor voltam masszőrnél, sosem fürödtem ott...

2017. szept. 19. 16:09
 5/5 A kérdező kommentje:
Nem kotelezo lefurodni, de kotelezo biztositani lehetoseget , ha valaki le szeretne furdeni . Eloiras...ne kérdezzétek... egyebkent a vendegek szeretik lemosni magukrol az olajat , kremeket, foleg, ha egesz testen tortent a maszirozas.
2017. szept. 19. 16:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!