Gyűjtöttél VALAHA pénzt olyan célra, ami KIZÁRÓLAG a közösséget szolgálja és nem bármely magán stílusú célt?
Figyelt kérdés
Bármikor dolgoztál is azért, hogy a közösség célja megvalósuljon? Hogy nem azért dfolgoztál, szolgáltál, hogy neked, a barátaidnak, a családodnak, a gyerekednek, a kuyádnak, a csajodnak legyen jobb, hanem az országnak, emberiségnek, polgárságnak, állatvilágnak, kontinensnek, bolygónak, univerzumnak?2017. dec. 5. 14:26
1/8 A kérdező kommentje:
konkrét példákat írj -
2017. dec. 5. 14:28
3/8 anonim válasza:
Ha a téli madáretető kihelyezés és töltés annak számít, akkor igen, egyébként nem, nem is gondolkodtam ilyenen.
4/8 anonim válasza:
Persze. Több adót fizetek mint amennyit rámkölt az állam. Tehát a maradékot a közösségre költi.
5/8 anonim válasza:
Miért csak a pénz számít? A nonprofit munka miért nem?
6/8 anonim válasza:
Nem. Előbb a saját életemet akarom megalapozni jó pár millióval, utána a közjót szolgálni, persze, ha lesz rá időm/pénzem.
7/8 A kérdező kommentje:
5 ös olvasd már el az első mondatot
Bármikor dolgoztál is azért, hogy a közösség célja megvalósuljon?
2017. dec. 5. 15:15
8/8 Isti0630 válasza:
Igen, több alkalommal is dolgoztam a közösségért. Egy kis faluban nőttem fel, ahol nagyon aktív közösségi élet van. Többször is dolgoztunk a falu szebbé tételéért: pl. buszmegálló festés; faluhát felújításban való segítség; rendezvények előkészületeiben, lebonyolításában való részvétel stb.. De olyan is volt pár éve, hogy suli után jártuk a falut és "vasaztunk". Elég szép mennyiségű anyag összeg jött össze. A vas leadásával kb. 1 misit szedtünk össze így, amiből a faluházban lévő ifjúsági klubbot rendeztük be. Vettünk TV-t, xBox-ot játékokkal, csocsóasztalt, társasokat, Hi-Fi-t, sportszereket, amiket a helyi gyerekek ingyen használhattak/használhatnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!