Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Kinek milyen távol van a...

Kinek milyen távol van a munkahelye az otthonától?

Figyelt kérdés
2017. dec. 1. 13:37
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

A jelenlegi kb. 5 kilométerre van. Ez mindössze 15 perc biciklivel, mivel külvárosi helyről van szó, errefelé alig van forgalom.

Ahol jövőre fogok dolgozni az ugyanolyan messze van, mint a mostani munkahelyem, de oda már 20-25 perc lesz biciklivel az út, mert az a belvárosban van és rengeteg kereszteződésnél meg kell majd állnom a piros lámpa miatt. :(

2017. dec. 1. 19:31
 12/19 anonim ***** válasza:
20-25 perc gyalog. Mivel már hideg van, így nem megyek biciklivel, de egyébként igen.
2017. dec. 1. 21:00
 13/19 anonim ***** válasza:
#11: nem tudom kit akarsz átverni, de ott lebuktál, hogy biciklivel megállnál a pirosnál.
2017. dec. 2. 13:19
 14/19 anonim ***** válasza:
60 km. Székesfehérvár -> Budapest
2017. dec. 2. 17:40
 15/19 anonim ***** válasza:
13#: szerintem a 11. hszó úgy gondolta, hogy a külvárosban nemhogy lámpa, hanem zebra sincs, hanem csak megy az autó előre, oldalra.
2017. dec. 2. 18:56
 16/19 anonim ***** válasza:

"~6 km. Biciklivel 25 perc, busszal majdnem egy óra."

Ebben az a vicces, hogy 6 km gyalog sincs egy óránál több :D

Nekem Bp-en belül 15 km, BKV-val 55 perc kb. Halál. Autóval parkolni nem tudnék sehol (+ dugóban állnék), biciklizni meg nem mernék ilyen forgalomban, plusz szerintem még lassabb lenne. Marad a sz..pás.

2017. dec. 2. 21:05
 17/19 anonim ***** válasza:

@16

Gyalogláshoz inkább 4 km/h-s átlaggal kell számolni, legalábbis az én seggemben nincs rakéta, hogy így szaladjak. :D A busz azért ilyen lassú, mert át kell szállni, illetve a munkahelyemnél óránként jár, az is pont olyan időpontban, hogy lehet várni rá jó negyed órát azután, ahogy kijöttem.

2017. dec. 3. 10:30
 18/19 anonim ***** válasza:

6 km az szerintem is olyan 60 perc séta, nekem 1 km=10 perc, onnan tudom, mert ahol előzőleg laktam a buszmegálló olyan 1.2 km-re volt a lakástól és mindig 10 percet számoltam a busz indulásra és úgy jó volt.

Illetve sokszor sétálunk úgy (vagyis a Lánchíd miatt sétáltunk), hogy Széll Kálmán tértől a Deákig a Lánchídon át, az 4 km és olyan 45 perc volt, normál menetben.

2021. nov. 6. 09:41
 19/19 anonim ***** válasza:
De Erzsébet hídon át is jó, úgy is kb. ugyanannyi.
2021. nov. 6. 09:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!