Diplomával fogok egy gyári operátori munkakörre interjúra menni, jobb munka híján. Mit mondjak a felvételin? Kamuzzak hogy ez álmaim munkahelye? Vagy legyek őszinte, hogy csak kényszerűségből válalom el?
Bármilyen állásinterjúra mész kamuzni kell. Az interneten ezer helyen le vannak írva a típus kérdések és az elvárt válaszok. Ha az igazat mondod, nem vesznek fel.
pl.
Miért akar váltani ?
- Mert egy barom a főnököm / Új kihívásokat keresek
Miért pont nálunk szeretne dolgozni ?
- Mert ti hirdettek én meg állást keresek / Régi vágyam, hogy egy ilyen ismert multinacionális cég csapatában dolgozzam.
Milyen ön számára az ideális munkahely ?
Utálok dolgozni b..meg, koktélt kortyolni a tengerparton / Egy sikeres csapatban dogozni a vállalati célok eléréséért.
Stb...
Én is diplomás vagyok, és most vettek fel operátori munkára. Nincs más lehetőség a környéken..
Az interjún azt mondtam, hogy nem tudok elhelyezkedni a szakmámban, és kell a pénz. Ennyi. Nem firtatták tovább.
Senki se azért megy gyárba dolgozni, mert az lenne az "álmai munkahelye".
Eppen le is lehet tagadni a diplomat, ha nagyon tulkepzettnek gondolod magad es kell a penz.
Ezek a kerdesek, amelyek fentebb emlitettetek, nem fizikai/gyartosori pozicioknal hasznalatosak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!