Milyen Magyarorszagi gyarakat ismersz (akar a kozvetlen kornyezetedben is)?
Listat keszitek!Kerlek, sorold fel, h milyen gyarakat ismersz Magyarorszagon v akar csak a kozvetlen kornyezetedben.
koszi
Bocs, de az még nem jutott eszedbe, hogy beírd a keresőbe: gyár, Magyarország? Lényegesen gyorsabban haladnál... :-)
Most az egyszer megtettem helyetted - legközelebb Neked kell :-)
(nem "szívózni" akarok, csak rávezetni, hogy vannak egyszerűbb megoldások is, mint itt napokon keresztül várni egy lexikális dologra, amit magad is ki tudsz keresni)
Hatvan Bosch
Jászfényszaru Samsung
Pécs Sörgyár, Dohánygyár.
Bejutni csak kihalási sorrendben, évek óta próbálkozom mindhiába.
Bosch- Budapest, Hatvan, Miskolc
Delphi - Szombathely, Tatabánya
Kromberg Schubert - Kőszeg
Audi - Győr
Suzuki - Esztergom
Valeo - Veszprém
Schafler csoport - Luk Savaria Szombathely és Fag Magyarország Debrecen
Jabil - Tiszaújváros
Borsodchem - Kazincbarcika
Lego - Nyíregyháza
Mercedes - Kecskemét
Nyíregyháza: Lego
Miskolc: Bosch
Székesfehérvár: Denso, Alcoa
Veszprém: Continental, Valeo, Jost, Nass Magnet
Győr: Audi
Hirtelen ezek jutottak eszembe.
Először is köszönöm mindenkinek a segítséget! Tényleg nagyon hasznos volt minden valasz!
Kedves Második! Igen, google-iztam, sokat, nagyon sokat, de nincs egy listaszeru felsorolas sem. Újságcikkeket ad ki különböző gyarak különböző hireirol (ha megnezed a linket, amit kuldtel, lathatod), bar ettol fuggetlenul a cikkek alapjan osszeszedtem kb 16 gyarat, viszont van olyan, amelyikrol nem jelenik meg cikk, nem is hirdet, nem is fizet a google-nek, igy valószínűleg a 8831. oldalon fogom majd megtalalni, ha elve eljutok odaig. Szóval hidd el, a google-n mar reg tul vagyok ;)
De azert neked is koszonom, a szándék meg volt.
Utolsó, nem baj, ha nem magyar a gyár,az en listamba a multi is jo.
Koszi mindenkinek meg1x.
Ibiden Dunavarsány
FèmAlk Dunavarsány
Coca Cola Dunaharaszti
IBM Vác
Procter and Gamble Csömör
Jabil Tiszaújváros, Polgár
Hankook
Mercedes Kecskemèt
Audi Győr
Pepsi, Bonbonetti, Knorr Bremse Budapest
Törley Dunavarsány
Jászberèny ès környèke: Electrolux, Jász Plasztik, SEI, Fortaco, Ruukki, Ilpea Profext, Metálplaszt, T-Plasztik, Haldex,Samsung, Hirsch, Sangjin, Gábor Pack, Scintilla Kft, Ferro Press, Trend Kft, Amond
Szolnok- Aunde, Eagle Ottawa, F Segura Kft,BSM, Derula, Stadler
Cegléd- Infineon, Xylem, PatentBonduell, K&K, Tortellino
Nagykőrös- Bonduell
Tószeg- Accell Hunland
Ezek jutnak hirtelen eszembe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!