Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ti miből gazdagodtatok meg?

Ti miből gazdagodtatok meg?

Figyelt kérdés
Gondolok arra,hogy anyagilag független,jól menő vállalkozása van,nem kell dolgoznia olyan forrásai vannak,hogy bőven megél belőle...
2017. nov. 19. 16:50
 1/9 anonim ***** válasza:
73%

1. jól fizető állás (senior developer)

2. befektetés (részvény, lakás, bitcoin)

3. örököltem

nettó vagyonom kb 80-90 millió forint, de gyorsan gyarapszik

2017. nov. 19. 17:16
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Még nem gazdagodtam meg.
2017. nov. 19. 17:27
 3/9 anonim ***** válasza:
67%

Én a "fake it until you make it"-et csináltam.

Hitelekből, erőn felül olyan életszínvonalat mutattam kifelé, amikkel bekerültem sikeres emberek társaságába, és egy idő után a kapcsolati hálóm segítségével egyre előrébb jutottam. Most már jól fizető manager munkám van, pedig amúgy semmi közöm a területhez, de ismerősökön keresztül ez is simán összejött. Tudom, vannak beosztottaim akik gyűlölnek (hiába nem mutatják, tudom...), mert ők hiába küzdöttek egyetemmel meg stb., most meg én irányítom őket, de ez van.

Emellett meg rámentem szó szerint a külsőségekre, testépítés, egyebek. Mindenki szívesebben dolgozik szép emberekkel.

2017. nov. 19. 23:44
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy az #1-es: vezető szoftverfejlesztő vagyok magas fizuval, aminek egy részét ingatlanba fektettem, illetve a cég, ahol dolgozom részvényeket is ad bónuszként, amivel szintén elég jól járok. Nem nevezném magam kifejezetten gazdagnak, a teljes vagyonom mindennel együtt még nem éri el a 70 milliót sem, de végülis csak 30 éves vagyok, még van időm gyarapodni. :)
2017. nov. 20. 11:37
 5/9 anonim ***** válasza:
83%
Kb. 200 milliós vagyonom van, örököltem. Gyarapodni is tudok, mert jó munkám van, a cél 30 éves koromra az 500 millió.
2017. nov. 20. 18:18
 6/9 anonim ***** válasza:

Mindig azzal foglalkoztam, amire kereslet volt.

Mindig addig nyújtózkodtam, ameddig a takaróm ért.

2017. nov. 21. 11:18
 7/9 anonim ***** válasza:
nekem 600 milióm van
2017. nov. 23. 19:47
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem 200 milliárd Ft-om van. Gázszerelőként kezdtem, és a világ legnagyobb zsenije vagyok.
2017. nov. 23. 20:34
 9/9 anonim válasza:
én pedig nyugodtan alszok...
2017. nov. 30. 13:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!