Hogyan gazdagodtatok meg?
Figyelt kérdés
Csak olyanok véleménye érdekel, akiknek legalább 100 millió forint értékű vagyonuk, ingóságuk van.2012. okt. 31. 00:02
1/14 anonim válasza:
papám, azok nem itt ülnek a gép előtt ... egyénként a NAV-nál dolgozol? :)
2/14 anonim válasza:
Persze mert azok éjfélkor vagy valamikor is gyakorit olvasnak. Meg ha van is miért árulná el neked, nem hülye ez a szakmai titok.
5/14 anonim válasza:
Itt nem fogod megtudni. Olvasd el a 100 leggazdagabb magyarról szóló írásokat és megtudod, hogyan. Egyébként általában privatizáció, és politikai kapcsolatok kellenek, de ez már lefutott történet. Óriási pénzek vannak a gyógyeriparban, informatikában, de mindenben csak komoly szinten nagyban kell csinálni. Egy dolog biztos, bérből, fizetésből, tisztességes munkából nem fogsz meggazdagodni.
6/14 anonim válasza:
Utolsó: Tudsz valami összefüggő irományt a leggazdagabb magyarokról?
7/14 anonim válasza:
Én úgy számoltam, hogy 37-38 éves korom körül lesz meg az első százmillióm. Azért ilyen későn, mert úgymond a 0-ról kellett kezdenem 18 évesen. Az én módszerem rendkívül elterjedt, résztulajdont veszek vállalkozásokban, az ebból származó haszonból szintén ezt veszek.
A gazdagodás alapszabálya: mindig költs kevesebbet, mint amennyit megkeresel, a különbséget fektesd hasznot termelő eszközbe.
8/14 anonim válasza:
Kb. 300 milliós vagyonom van 22 évesen. Sokat örököltem, meg spóroltam is, így most a tőzsdén tevékenykedem. És nem, a szüleim és a nagyszüleim sem voltak s*ggnyalók, vagy besúgók, illetve politikával sem foglalkozunk, azon kívül, hogy eljárunk szavazni. 22N.
9/14 anonim válasza:
8-as: mekkora hozamot tudsz elérni?
Legyél a feleségem. :)
10/14 anonim válasza:
9-es: Most kezdtem a tőzsdézést, szóval konkrétumot még nem tudok mondani. Nem áll szándékomban házasodni. :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!