Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Gazdagok! Ti hogyan gazdagodta...

Gazdagok! Ti hogyan gazdagodtatok meg?

Figyelt kérdés
2009. dec. 23. 09:49
1 2 3 4
 1/37 anonim ***** válasza:
9%

Szegények! Ti hogyan szegényedtetek el?

retafdog

2009. dec. 23. 10:05
 2/37 anonim ***** válasza:
60%

Megszülettem!

by Paris Hilton

2009. dec. 23. 10:17
 3/37 A kérdező kommentje:
Normális válaszokat várnék!Pl.örököltem,mert a szüleim ...,vagy ügyvéd vagyok, vagy xy vállalkozó, akár a bakrablás is jöhet, ha tényleg abból lett pénz!
2009. dec. 23. 10:21
 4/37 anonim ***** válasza:
79%
rohadt sok kitartással kapcsolatokkal szerencsével és mindennél több idegeskedéssel
2009. dec. 23. 10:32
 5/37 anonim ***** válasza:
36%

Bár nem felelek meg a fent említett kritérumnak, de talán MUNKÁVAL?

retafdog

2009. dec. 23. 10:39
 6/37 anonim ***** válasza:
60%
Jó csaj vok xD
2009. dec. 23. 10:54
 7/37 A kérdező kommentje:

Mért, szerinted az ügyvéd az nem foglalkozás?Amúgy csak egy példa volt,és inkább konkrétumokra vagyok kíváncsi, hogy kinek, hogyan sikerült.

Amúgy elnézést a helyesírási hibáért bankrablást akartam írni.

2009. dec. 23. 10:55
 8/37 anonim ***** válasza:
84%
Ha van célod amit el akarsz érni, tehát van amit nagyon akarsz, akkor a kudarcok után fel tudsz állni, és akár gazdag is lehetsz. És még egy nagyon fontos, csak azokra szabad hallgatni, akik elértek már valamit, vagyis olyanok szavára hallgass, akikkel szívesen cserélnél. Ez nekem bejött!
2009. dec. 23. 10:59
 9/37 anonim ***** válasza:
87%
Én sehogy. De ismeröseim körében többen is. Különféle dolgokkal próbálkoztak, egy közös van bennük: mindannyian kinéztek egy olyan területet a piacon, amire nagy volt az igény. Kölcsönökbe verték magukat, napi 16 órát azon tepertek, hogy a konkurencia ne tegye tönkre öket. Erre nagy százalékuknak ráment a házassága. Hatalmas kockázatokat vállaltak. Volt olyan, aki 4 mobiltelefonos üzlet mellett akkorát koppant, hogy fájdalom. Picin múlott, hogy nem lett hajléktalan, és csak a kapcsolatainak köszönheti, hogy nem csinálták ki. De van olyan is, akinek bejöttek a számításai, mostmár több szálloda is a tulajdonában van.
2009. dec. 23. 11:04
 10/37 anonim ***** válasza:
86%
Az utolsó két válasz korrekt volt. Annyit tennék hozzá, hogy ne meggazdagodni akarj, hanem a legjobb lenni a választott területen és a pénz megtalál.
2009. dec. 23. 11:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!