Gazdagok! Ti hogyan gazdagodtatok meg?
Figyelt kérdés
2009. dec. 23. 09:49
31/37 anonim válasza:
Bár én még csak 12 vagyok,azért válaszolok...
Az apám azért gazdagodott meg(örökség miatt már elötte is gazdag volt),mert megvásárolt egy céghálózatot,egy étterme és ,egy lakberendezési boltot nyitott.Anyukám pedig 2 kozmetikát nyitott.
Mikor mindezt együtt létrehozták,elváltak.
32/37 anonim válasza:
Én csak a mamától tudom. Először nagyon szegények voltak. Semmilyük se volt. Elkezdtek a házuk udvarán kereskedni csavarokkal, ilyenekkel. Majd jött egy telek amit apa meg akart venni de kölcsönt akart rá felvenni 30 milliót, de a mama nem engedte. Majd egy egész nagy boltot skerült összehozni. 2 emeletes. Pár éve meg lett véve a szomszéd telek is és kibővült az üzlet. Azután beléptek vagy nem tudom mit csináltak valami lets doit lett az üzlet neve. Egész sokra vitték... De ehhez szerence is kell (pl.: ha kölcsön lett volna felvéve most nem itt tartnánk)
33/37 anonim válasza:
Tanultam,tanultam,tanultam....és most itt vagyok ahol vagyok..Ügyvédnő ként.
35/37 Pacaaa válasza:
Hátőő.. Beleszülettem valahogy =)
Apa,anya már előtte is azok voltak és mostis azok vagyunk ^^
amugymeg jópár üzletünk van és ugy..:D
36/37 anonim válasza:
06-18 11:50 Azt az ot ev egyetemet is fizetnie kellett valakinek, kedves ugyvedno.
37/37 anonim válasza:
Sok raffináltággal, minden hájjal megkentséggel, simliskedéssel.
Máshogy nem működik, különben az ember folyamatosan csak jómódú marad, de nem gazdag, a két fogalom között van némi különbség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!