Gazdagok! Ti hogyan gazdagodtatok meg?
Igen vannak megfizethetetlen dolgok.PL az előttem szóló tényleg gazdag.Sőt az is milliomos akinek nincs hitele,hisz senkitől nem függ.
És van sok milliomos aki meg nem ér semmit a pénzével mert gyógyíthatatlan beteg pl.
Off. A tegnap 18:03-ra reagálva, teljesen egyetértek veled! Az egyik ismerősömnek most vasárnap halt meg a 4 éves kicsi lánya, balesetben. Az ő fájdalmukat és veszteségüket látva vált számomra teljesen egyértelművé, hogy NEM az anyagiak az elsődlegesek az életben.
Az anyagi biztonság természetesen fontos, de ne hagyjuk, hogy annak megteremtése lefoglalja minden időnket és figyelmünket, mert bármikor mi is arra ébredhetünk, hogy nincs kiért...
A szeretet, a szerelem, a boldogság nem a pénz függvénye.
Először is!Én nem húztam le senkit, nem is voltam gép közelben!
A másik, hogy köszönöm a válaszokat!
Nálam a lényeg, hogy ne legyenek pénzügyi gondjaim, mindig legyen mit enni, annélkül, hogy számolgatni kellene, legyen saját házam és meg tudjak adni mindent a rokonaimnak, akiket szeretek.Persze fontos a gyerek és a boldogság, egészség, de valahol ahoz is pénz kell, hogy az ember egészséges legyen. Főleg ha valaki nehezen esik teherbe, akkor az sok pénzbe kerül!
A teherbeesésre is vannak megoldások!/ Ha orvosilag nincs kizáró ok keress privát e-mail ben/
Persze az alapfeladat elmaradhatatlan!:)...és ezzel együtt jöhet az anyagi felemelkedés...!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!