Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Gazdagok! Ti hogyan gazdagodta...

Gazdagok! Ti hogyan gazdagodtatok meg?

Figyelt kérdés
2009. dec. 23. 09:49
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
49%

Igen vannak megfizethetetlen dolgok.PL az előttem szóló tényleg gazdag.Sőt az is milliomos akinek nincs hitele,hisz senkitől nem függ.

És van sok milliomos aki meg nem ér semmit a pénzével mert gyógyíthatatlan beteg pl.

2009. dec. 29. 19:34
 22/37 anonim válasza:
82%
Mindenki a maga szintjén nyomorog!!!Viszont ha nem a gazdagságra törekszel, hanem a kiegyensúlyozottságra, akkor jó úton jársz.Az sem gazdagság ha gyönyörű gyermekeid vannak, viszont nehéz és kilátástalan sorsod.Az sem gazdagság, havan egy szép hajód, de nem tudod kifizetni mondjuk az évenként cserélendő kötélzetet/1-2 mill./.......... Ne legyenek napi filléres gondjaid, ne keljen zsugázni a sárga feladóvevénnyel,egészségesen tudj táplálkozni, legyen időd sportolni, mozogni,legyen valódi a szabadságod, és ne hitelből id a sörödet a horvát tengerparton,mentálisan ne törjön össze a főnököd, és még sorolhatnánk! ...ja , és mindezek felett legyen legalább fél évi kézpénztartalékod a saját életszinvonaladhoz képest......Na nekem kb. ez a gazdagság..........
2009. dec. 29. 22:37
 23/37 anonim ***** válasza:
80%
Lehúztad a hasznossági %-omat, pedig ha a Rotschildok történetét ismernéd,akkor tudnád, hogy 1! dollárral kezdték. És tudjuk,(gondolom te is tudod), hogy meddig jutottak)Csak nekik volt kitartásuk és akaratuk, nem pedig adj uram,de most rögtön.Ne várd, hogy itt valaki a szádba fogja repíteni a sült galambot, sokat kell tenni a boldogulásért.A tapasztalat az, hogy aki megdolgozik érte, az értékeli is, akinek pedig csak úgy jön, annak el is megy gyorsan.(Jó,vannak kivételek is,bízz benne, hogy te az vagy.)Boldog új évet!
2009. dec. 30. 13:27
 24/37 anonim ***** válasza:
50%
Vagy ahogy a Hofi mondta: Boldog-ulj!!
2009. dec. 30. 13:29
 25/37 anonim válasza:
49%

Off. A tegnap 18:03-ra reagálva, teljesen egyetértek veled! Az egyik ismerősömnek most vasárnap halt meg a 4 éves kicsi lánya, balesetben. Az ő fájdalmukat és veszteségüket látva vált számomra teljesen egyértelművé, hogy NEM az anyagiak az elsődlegesek az életben.

Az anyagi biztonság természetesen fontos, de ne hagyjuk, hogy annak megteremtése lefoglalja minden időnket és figyelmünket, mert bármikor mi is arra ébredhetünk, hogy nincs kiért...

A szeretet, a szerelem, a boldogság nem a pénz függvénye.

2009. dec. 30. 18:23
 26/37 anonim válasza:
58%
Kezdj el meditalni, engedd szabadon a gondolataidat. Jonni fog egy inspiracio, (lehet tobb is) hogy mit kellene csinalnod. Egy jo otlet. Ragaszkodj hozza, es valositsd meg. Celok nelkul nincs elore lepes. En sokaig nagyon szegeny voltam, aztan par evig volt, hogy nagyon jol mentek a dolgaim, million felul kerestem havonta. Aztan jottek a betegsegek, depresszio es panik. Az elet egy hullamvasut. Lehet, hogy anyagilag rendben van valaki, es kozben belebetegszik, hogy elveszit egy hozza kozelallot, vagy ha arra ebredsz, hogy nincs melletted senki, meg hogy 28 evesen ki vagy teljesen egve(mint en voltam). Akkor dobbensz majd ra, hogy a penz nem minden. Minden esetre, menj mindig az almaid utan, es probald oket megvalositani, ha hiszel benne sikerulni fog, ennyi a titka mindennek. Nekem az elmult 2 evben az volt az almom, hogy kigyogyuljak a depibol, meg a panikbol, sok idombe telt, de megerte, mert ujra eletkepesnek erzem magam. Es most, hogy jobban vagyok, folyatathatom, ahol abba hagytam, ez volt a masik celom. A gazdagsag belolled kell, hogy kiinduljon. A szivedbol. Szeretned kell magadat, es a tobbi embert is, mert aki nem szeret az mindig szegeny marad. A tobbi menni fog magatol. Sok szerencset kivanok, a meggazdagodasodhoz, es boldog uj evet kivanok mindenkinek!
2009. dec. 30. 22:55
 27/37 anonim válasza:
81%
Ha jól emlékszem Rockefeller mondta:"korán kell kelni,sokat kell dolgozni és olajat kell találni".Azt hiszem ő gazdag volt :-))
2009. dec. 31. 17:33
 28/37 A kérdező kommentje:

Először is!Én nem húztam le senkit, nem is voltam gép közelben!

A másik, hogy köszönöm a válaszokat!

Nálam a lényeg, hogy ne legyenek pénzügyi gondjaim, mindig legyen mit enni, annélkül, hogy számolgatni kellene, legyen saját házam és meg tudjak adni mindent a rokonaimnak, akiket szeretek.Persze fontos a gyerek és a boldogság, egészség, de valahol ahoz is pénz kell, hogy az ember egészséges legyen. Főleg ha valaki nehezen esik teherbe, akkor az sok pénzbe kerül!

2010. jan. 4. 07:05
 29/37 anonim válasza:

A teherbeesésre is vannak megoldások!/ Ha orvosilag nincs kizáró ok keress privát e-mail ben/

Persze az alapfeladat elmaradhatatlan!:)...és ezzel együtt jöhet az anyagi felemelkedés...!

2010. jan. 5. 10:02
 30/37 anonim válasza:
az első válaszolón besza rtamXD
2010. febr. 17. 19:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!